Polecam się
Tego Europe to już kompletnie nie pamiętam. Spięty przebój z sąsiedniej listy, ale nadal gra nie najgorzej, MGO w stanach średnich
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Polecam się
Cała trójka to były u mnie duże przebojeSundrajta pisze: sob mar 22, 2025 10:13 pm 72. 394. 19. 05. ----. Lordofon — FRANCOISE HARDY
71. 404. 24. 06. ----. Kaśka Sochacka — CICHE DNI
70. 405. 16. 01. 05. Mela Koteluk — HIMALAJE
Roxette to dla mnie znowu skojarzenie z początkami ForaListy.Sundrajta pisze: sob mar 22, 2025 10:20 pm Te PSB i Roxette kojarzą mi się przyzwoicie i nic więcej na ich temat nie wymyślę. No chyba że pomimo trzech wygranych szwedzkiej kapeli i tak w tej trójce zdobyli najmniej oczek.
Za to MIchał to był prawdziwy killer, w moich oczach ma się rozumieć.![]()
Bo akurat byłeś przez ten czas poza ForaListą
I w tej części odnotuję swoją chwilową obecność tradycyjnie przy PSB.Sundrajta pisze: sob mar 22, 2025 10:20 pm 68. 417. 26. 07. ----. Pet Shop Boys — LONELINESS
https://www.youtube.com/watch?v=FPUn6pC_XHA
Jako że przy odsłuchu nowości w ogóle nie korzystam z YT, to nie mogę się wypowiadać o tymże teledysku.AlekOb pisze: sob mar 22, 2025 10:23 pm Teledysk do Lordofonu fajny, a szczególnie występująca tam pani Gałązka
Możliwe, bo czasami i jego wybory trafiają u mnie w punkt.AlekOb pisze: sob mar 22, 2025 10:26 pm Łangowski to z kolei chyba kajmanowa wrzutka, też jakoś z tamtego okresu
I dlatego tutaj akurat mogę być usprawiedliwiony.
Tak chyba wszystkie Sabatony to jo
Akurat ten jest z samych początków ForaListy.Sundrajta pisze: sob mar 22, 2025 11:11 pm Wcześniej mieliśmy kilka Skorpionów i tu jeszcze jeden, w dodatku doszedł na sam szczyt, ale to raczej znowu w czasach mojej nieobecności.
To jednak jakoś wyleciał mi z głowy (po niedawnym przesłuchaniu jednak się temu nie dziwię).
A mi zbyt nowoczesnySundrajta pisze: sob mar 22, 2025 10:13 pm Lordofon zrobił u nas furorę, a początkowo wydawał mi się taki staromodny.
W moich również. Wspaniale jest móc do niego wrócić.Sundrajta pisze: sob mar 22, 2025 10:20 pm Za to MIchał to był prawdziwy killer, w moich oczach ma się rozumieć.
Och! Oboje walczyliśmy o jak najwyższą pozycję tego utworu.Sundrajta pisze: sob mar 22, 2025 10:41 pm A teraz jak zwykle coś z krajowego podwórka, aczkolwiek z ukraińskimi wstawkami:
Vix.N — NE ROZUMIJU
To nr 1 Yacego ze wszystkich Panków razem wziętych, wliczając w to lata 80. Moje uznanie również znajduje, ale za latami 80.