uuuu... ale Wombatsi zlecieli... a ja jednak zaczęłam mieć nadzieję, że nie są całkiem przegrani...
oooo! no to się doczekaliście! i to na 31! mały wlos a wszyscy by wtopili w Znawcy, bo chyba po zeszłotygodniowym zupełnym braku Dave w zestawieniu nikt nie myślał o takim wysokim debiucie.... no ja w każdym razie aż o takim nie .
kajman pisze:Gwen szczególnie po Bjork wypada bladziutko, chociaż to jedno z jej lepszych (właściwie mniej gorszych) nagrań.
kajman, a mi sie wydawało, że Tobie się ta Bjork wyjątkowo nie podobała...
Zgadza się, ale słabiutka Bjork i tak bije najlepsze piosenki, niektórych wykonawców na głowę.
A teraz uwaga. Proszę wygodnie siąść. Wprawdzie w radio wszystko brzmi inaczej niż z innych nośników, ale ten Gahan mi się podoba (wprawdzie początek był lepszy niż to, co teraz leci, ale po Kingdom to totalna rewelacja).
Ja mam zanotowane tak:
50 47 02 ENJOY THE RIDE - Morcheeba
49 NN 01 THE STORY - Norah Jones
48 43 03 TRANQUILIZE - The Killers feat Lou Reed
48 NN 01 POR FAVOR - Ewa Bem
47 44 04 SKLAMALABYM - Anna Maria Jopek
46 46 03 BUSY BEING FABULOUS - The Eagles
45 NN 01 SECOND MINUTE OR HOUR - Jack Penate
44 40 03 THE PIANO - PJ Harvey
44 NN 01 DECLARE INDEPENDENCE - Bjork
43 NN 01 EARLY WINTER - Gwen Stefani
42 41 11 ZMIANA - Indios Bravos
41 33 03 LET'S DANCE TO JOY DIVISION - The Wombats
40 39 04 DISKO PARTIZANI - Shantel
39 45 10 MIEDZY POMIEDZY GDZIES - Hurt
38 39 03 CHANGE - Sugababes
37 37 10 KRÓL - Zespól Reprezentacyjny
37 36 12 MUSISZ WIERZYC - Ania
36 35 15 INNOCENCE - Bjork
35 49 03 THE RACING RATS - Editors
34 42 02 CHARMED LIFE - Mick Jagger
33 34 04 YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse
32 38 14 THE PRETENDER - Foo Fighters
31 NN 01 SAW SOMETHING - Dave Gahan
Czekam na potwierdzenie.
EDIT: Ewa na 48.
Ostatnio zmieniony sob sty 26, 2008 9:10 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
Robinson pisze:Balonik ma zawsze kłopoty ze zmieszczeniem awansujących utworów z IV dziesiątki. Z utworami z V dziesiątki nie ma zwykle aż takich problemów.
Jopkolog pisze:Bo ja proszę pana jestem pływak. Wróciłem właśnie z basenu, gdzie półtora kilometra przepłynąłem. Pora zatem na mały Saturday Night Relax
Na mnie to zrobiło wrażenie... ale na moim 12-letnim drobiazgu wcale! Jaka ta młodzież zarozumiała...
No ładnie jedno z najlepszych nagrań na liscie czyli Racing Rats podskoczyło 14 do góry i nie zostało zagrane, to przecież może byc najększy skok w zestawieniu.
neon.ka pisze: chyba po zeszłotygodniowym zupełnym braku Dave w zestawieniu nikt nie myślał o takim wysokim debiucie.... no ja w każdym razie aż o takim nie .
a mi coś intuicja podpowiadała ze Dave juz dzis sie pojawi... nie pomyliłam sie
neon.ka pisze: chyba po zeszłotygodniowym zupełnym braku Dave w zestawieniu nikt nie myślał o takim wysokim debiucie.... no ja w każdym razie aż o takim nie .
a mi coś intuicja podpowiadała ze Dave juz dzis sie pojawi... nie pomyliłam sie