Może by tak stworzyć listę propozycji na poziomie i ją podsyłać prowadzącemu?
Bo w zestawie nie widzę zmian na lepsze...
Na 357 maja jakieś rolling Stones
Aha, chyba nie było reklamy

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Już jest to 22 miejsce uzupełnili. AcidSitter & Maciej Cieślak - Doomscroller's Blues -15jollyroger72 pisze: ↑sob sty 18, 2025 9:01 am Edit: na stronie jest już układ top 30 (bez miejsca 22). Ale bez poczekalni. Reszta poniżej to propozycje.
na antenie jest! A że redakcja nie radzi sobie ze stroną internetową, to już inna bajka.jollyroger72 pisze: ↑pt sty 24, 2025 9:19 pmBobby, NIE MA żadnej poczekalni.
Zapewne na stronie miejsca 34 nie ujrzymy a utwór zostanie wyrzucony z zestawu do głosowania.
serio. Czy ktoś mógłby sprawdzić na stronie trojki zestaw do głosowania ponieważ na końcu widzę dwa razy ten sam utwór wykonawcy ZUTA ???
dokładnie tak się stałojollyroger72 pisze: ↑pt sty 24, 2025 9:19 pm
Zapewne na stronie miejsca 34 nie ujrzymy a utwór zostanie wyrzucony z zestawu do głosowania.
Wiem, że to Trójka ODNOWA, czyli propagandowy organ demokracji walczącej, ale wypowiadam się tylko w kwestiach muzycznych
Gen Z nie słucha ani Lady Pank ani Waterboys ani też babci Tiny. O takich egzotykach jak Lindsey Buckingham nie wspomnę. Ja bym oczywiście chętnie te utwory wspierał, ale.... Zrozum Pani Szydłowska nie może odtwarzać starej Trójki bo 357 i RNŚ nie będą miały racji bytu.avalon1 pisze: ↑sob sty 25, 2025 9:39 pm
Wiem, że to Tójka ODNOWA, czyli propagandowy organ demokracji walczącej, ale wypowiadam się tylko w kwestiach muzycznych
Słuchałam dziś Niedźwiedzia, puścił nowe Lady Pank, Waterboys, Tinę Turner, Lindseya Buckinghama, i pewnie z 5 innych światowych nowości tygodnia.
Czy Trójka ODNOWA je w ogóle zauważy, pewnie nie, może Leszek Adamczyk coś puści o 1 w nocy.
Czy te światowe nowości trafią na zestaw do głosowania LP3, pewnie nie, ale za to otrzymamy kolejną dawkę polskiej niestrawnej rąbanki, bo po to guru Metz stworzył ten niewypał. Dlatego trzeba pisać do Grabka i go męczyć, że to nie lokalna warszawska lista, tylko Lista Przebojów Trójki, która ma chlubne tradycje, obecnie zdeptane...
Też tak kiedyś myślałem, że podpisali akt o nieagresji...Konrad pisze: ↑sob sty 25, 2025 10:27 pm
Gen Z nie słucha ani Lady Pank ani Waterboys ani też babci Tiny. O takich egzotykach jak Lindsey Buckingham nie wspomnę. Ja bym oczywiście chętnie te utwory wspierał, ale.... Zrozum Pani Szydłowska nie może odtwarzać starej Trójki bo 357 i RNŚ nie będą miały racji bytu.
Nie wiem czy wiesz, bo pewnie nie pamiętasz, że ten stary organ PRL-u (Trójka) dawał ludziom uśmiech, nadzieję, z niecierpliwością czekało się choćby na kolejną listę.
No to błysnął Mareczek niesamowicie. Przy całym szacunku dla Marka, Zakamarki są nudne. Akurat 25.01 nie słuchałem i nie notowałem, ale staram się słuchać i notować co tydzień... poza kilkoma nowościami i piosenką dnia od razu jest radio Kalifornia czyli powtarzanie tego wszystkiego co już grał, nudy... w 2h jest sałatka, załóżmy, że to ciekawe choć nie dla mnie, i znowu powtarzanie tego co już grał. W 3h jest podobnie, otwieram sobie arkusz excela z poprzednimi audycjami, filtruję i w około 70-80% przeklejam bo większość już prezentował.
Pewnie nie bo trójka jest nadal stacja niszową, nigdy nie miała dyrektora muzycznego z prawdziwego zdarzenia.
pewnie nie trafią do głosowania... Tina powinna być dodana, Lady Pank też z Motylami choć to słabe jest (wolałbym Grzeszczak z Motylami)
Akurat nie do Grabka (nie jest decyzyjny), bardziej na maila lista@polskieradio.pl oraz raczej do kierownika muzycznego Jakuba Janczego, wice dyrektora Śmigasia i pani dyrektorki Agnieszki Szydłowskiej.
bo nazwa zobowiązuje
Oczywiście, to jego audycja autorska, mnie zawsze wciągała i niech taka zostanie. Zdecydowanie najlepsze audycje to są tam Markowe.Yacy pisze: ↑ndz sty 26, 2025 2:07 pm bo nazwa zobowiązujegdyby miał grać tylko nowe rzeczy to audycja nazywałaby się np. Nowe, nowsze, najnowsze
![]()
dla mnie to jest najlepsza audycja w R357. gra po swojemu i niech tak zostanie. a że co kilka miesięcy usłyszę ten sam utwór? co z tego.
no i chyba nie liczysz na to, że MN zmieni się w tym momencie?
ja liczę, że się nie zmieni![]()
Nie, nie liczę, że się zmieni. Dlatego uważam, ze ta audycja jest mało interesująca.Yacy pisze: ↑ndz sty 26, 2025 2:07 pm bo nazwa zobowiązujegdyby miał grać tylko nowe rzeczy to audycja nazywałaby się np. Nowe, nowsze, najnowsze
![]()
dla mnie to jest najlepsza audycja w R357. gra po swojemu i niech tak zostanie. a że co kilka miesięcy usłyszę ten sam utwór? co z tego.
no i chyba nie liczysz na to, że MN zmieni się w tym momencie?
ja liczę, że się nie zmieni![]()