Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
No Bruce ostatecznie był znacznie wyżej, raczej nie dzięki nam co prawda, ale zawsze możemy powiedzieć, że dołożylismy rękę do tego, żeby zadebiutował w 50 .
abd3mz pisze:Zastanawiam się nad wypisaniem się z drugiej serii.
Ja chętnie zostanę w drugiej serii, pod warunkiem uczestnictwa przynajmniej ok. 20 solidnych osób. W przypadku mniejszej ilości akcja raczej nie ma sensu.
Ja do tej pory głosowałem na wszystkie wtedy, jesli tylko głosowałem w ogóle na Listę (a nawet w dwóch przypadkach zagłosowałem jedynie na promowany utwór, poza tym na nic).
W sumie nie widzę przeciwwskazań, aby zrobić drugą turę. Kilka kawałków na pewno dzięki temu poznałem i bardzo dobrze je wspominam (przypadkowe 3 z głowy rzucone - Fair to Midland, Coheed and Cambria, Scorpions).
Z jednej strony chętnie wziąłbym udział w akcji promocyjnej jeszcze raz, z drugiej - trochę mnie wnerwia, że byli tacy, którzy po tym jak ich kolejka minęła, olali sobie resztę. Albo marudzili, że słaby utwór to nie głosują.
Wpadł mi do głowy pewien pomysł. Od razu mówię, że sam jeszcze nie jestem do niego przekonany... A może promocja utworów z poczekalni do 30 ?
Co o tym sądzicie ?
Jeśli retry2 nie zgłosi się do 22 to wybieram na utwór promowany: DROGI PANIE - Lao Che
Piszę już teraz, bo nie wiem czy nie będzie przerwy w dostawie prądu.
adr pisze:trochę mnie wnerwia, że byli tacy, którzy po tym jak ich kolejka minęła, olali sobie resztę.
No jeżeli byli tacy, to rzeczywiście w ewentualnej drugiej serii nie bardzo widzę ich miejsce.
Natomiast nie przeszkadza mi, że ktoś tam się wyłamał 2-3 razy ze względu na "koszmarność" promowanego utworu.
A mi przeszkadza. Albo ustalamy, że głosujemy na wszystkie utwory promowane albo to tylko propozycja i każdy sam ocenia czy głosuje czy nie.
Zagłosowałem na kilka utworów, które były średniakami i na 2 które mnie denerwują (Jimmy i Early Winter), więc wydaje misie dziwne, że ktoś zapisany na listę wybiera na który utwór głosuje a na który nie. Przecież można wspierać akcję nie zapisując się na listę i choć przez to traci się możliwość wyboru utworu do promocji to w zamian można wybierać, które utwory się promuje.
Tak to widzę.
abd3mz byl ostatnia osoba w kolejce.
teraz swoja szanse maja jeszcze ci ktorzy przegapili swoja wczesniej - najpierw drwycior. Jesli sie nie zglosi do czwartku do polnocy to szanse bedzie mial jaszczomp. Jesli sie nie zglosi do piatku do polnocy to szanse dostanie retry2. Jesli sie nie zglosi do soboty do 22.00 to konczymy pierwsza runde.
To może warto już zadać pytanie kto jest chętny do udziału w II rundzie.
Bo jeśli znajdzie się wystarczająca ilość uczestników, to nie tracilibyśmy 1 tygodnia i ruszyłoby się od razu.