Gdzie jest Niedźwiedź?
Czwarty Top Radia357
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1987
Re: Czwarty Top Radia357
Od marca 2024 roku minimalna wysokość emerytury wynosi 1781 zł brutto, co po odliczeniu podatków daje 1623,28 zł netto. Ludzi przy takich wysokościach emerytury raczej nie namówisz nawet na takie minimalne 15 złotych, bo to 1700 złotych starcza im na 20 dni i muszą sami szukać wsparcia u innych, żeby im wystarczyło do przysłowiowego pierwszego. Zwłaszcza jeśli są to osoby samotne.
Again to też niesamowity kawałek i nie ma się co dziwić, że jest tak wysoko.
Myślę, że gdyby ograniczyć ilość utworów niektórym wykonawcom i ograniczyć liczbę oddawanych głosów to byśmy marudzili, że wciąż jest to samo i to samo. Niestety - naprawdę wielcy wykonawcy na tym przegrywają - ale ja np. w odniesieniu do U2 uważam, że wciąż nie ma wszystkich kawałków na które chciałbym głosować. I pewnie wielu fanów innych zespołów napisze podobnie.
Myślę, że gdyby ograniczyć ilość utworów niektórym wykonawcom i ograniczyć liczbę oddawanych głosów to byśmy marudzili, że wciąż jest to samo i to samo. Niestety - naprawdę wielcy wykonawcy na tym przegrywają - ale ja np. w odniesieniu do U2 uważam, że wciąż nie ma wszystkich kawałków na które chciałbym głosować. I pewnie wielu fanów innych zespołów napisze podobnie.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
OK, ale jak ktoś może słucha tylko topów i może jeszcze Max 357, bo mu muzyka w 357 nie odpowiada? To wtedy może nie widzieć sensu patronowania. A może być trochę takich osób.adameria pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:13 pm O ile dobrze się orientuję, to obecnie kwota minimalna to 15 zł.
To jest mniej niż paczka papierosów albo półtora kostki masła albo dwa bochenki chleba albo 3 litry mleka.
Bez przesady...
Ja wspieram RNŚ, choć nie słucham na co dzień, ale mogę se zagłosować od czasu do czasu, choćby...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
ja tam afery o Stairway nie czuję, ot zwykła ballada jakich setki, w mojej piosenkoografii LZ raczej końcówka,
zresztą przypomnę, że to cover a oryginał ma lepszy klimat
zresztą przypomnę, że to cover a oryginał ma lepszy klimat

-
Piątka właściwie jest stabilna w pewnym sensie, bo to tak naprawdę ta sama piątka co rok temu:
Prince, The Doors, Dire Straits, Sinead O'Connor i Queen.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
nie wiem co tu robi Prince i Łysa, reszta OK.jedrzej2012 pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:27 pm Piątka właściwie jest stabilna w pewnym sensie, bo to tak naprawdę ta sama piątka co rok temu:
Pewnie więcej niż się nam wydaje - ja w sumie też nie słucham 357 non stop - a popołudniami to już prawie w ogóle.Neo01 pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:26 pmOK, ale jak ktoś może słucha tylko topów i może jeszcze Max 357, bo mu muzyka w 357 nie odpowiada? To wtedy może nie widzieć sensu patronowania. A może być trochę takich osób.adameria pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:13 pm O ile dobrze się orientuję, to obecnie kwota minimalna to 15 zł.
To jest mniej niż paczka papierosów albo półtora kostki masła albo dwa bochenki chleba albo 3 litry mleka.
Bez przesady...
Ja wspieram RNŚ, choć nie słucham na co dzień, ale mogę se zagłosować od czasu do czasu, choćby...
Ale wspieram i wspierać będę, bo to "moi" ludzie - których słucham od ponad 40 lat.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Cieszmy się tym, co mamy! To jest Top Społeczności Radia 357, nie mój, czy Twój.
Bądźmy bardziej otwarci na gust odmienny od naszego, zwłaszcza jeśli ten gust nie ma szerokiego spektrum.
Zostaje nas coraz mniej do komentowania, zbudujmy coś, a nie tylko walmy w ścianę.
Bądźmy bardziej otwarci na gust odmienny od naszego, zwłaszcza jeśli ten gust nie ma szerokiego spektrum.
Zostaje nas coraz mniej do komentowania, zbudujmy coś, a nie tylko walmy w ścianę.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
akurat Prince i Łysa najlepsza z top 5bobby-x pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:28 pmnie wiem co tu robi Prince i Łysa, reszta OK.jedrzej2012 pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:27 pm Piątka właściwie jest stabilna w pewnym sensie, bo to tak naprawdę ta sama piątka co rok temu:
- bobby-x
ja płacę 10 zł i nikt mnie nie namówi na 15! i jakieś tam przejścia na "nowe" czy jak tam to się nazywa...
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2025 9:34 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
w punkt!barb42 pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:29 pm Cieszmy się tym, co mamy! To jest Top Społeczności Radia 357, nie mój, czy Twój.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Zastanawiam się nad prawdopodobieństwem sytuacji: osoba samotna, kompletnie bez rodziny, z ekstremalnie minimalną emeryturą, która słucha Radia 357 i bardzo chce zagłosować na Top, ale nie może, bo nie może jednorazowo wesprzeć (na miesiąc?) i zostać patronem.
Przepraszam, nie chcę nikogo urazić, ale sytuacja ta wydaje mi się mało prawdopodobna.
- bobby-x
myślałem, że blondynka po zatrzaśnięciu się w WC, teraz błyśnie ... ale znowu jej nie wyszło

- bobby-x
bo chyba nigdy nie byłeś pod kreską więc nie wiesz o czym piszesz?adameria pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:32 pmZastanawiam się nad prawdopodobieństwem sytuacji: osoba samotna, kompletnie bez rodziny, z ekstremalnie minimalną emeryturą, która słucha Radia 357 i bardzo chce zagłosować na Top, ale nie może, bo nie może jednorazowo wesprzeć (na miesiąc?) i zostać patronem.
Przepraszam, nie chcę nikogo urazić, ale sytuacja ta wydaje mi się mało prawdopodobna.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
A może już mu tak nie zależy? A może nie za bardzo się orientuje technicznie i nawet nie wie, że może tylko na miesiąc? Sytuacje mogą być różne. Ale nevermind.adameria pisze: ↑śr sty 01, 2025 9:32 pmZastanawiam się nad prawdopodobieństwem sytuacji: osoba samotna, kompletnie bez rodziny, z ekstremalnie minimalną emeryturą, która słucha Radia 357 i bardzo chce zagłosować na Top, ale nie może, bo nie może jednorazowo wesprzeć (na miesiąc?) i zostać patronem.
Teraz Doorsi i to naprawdę zaczyna wyglądać "ciekawie"...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2013
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt: