Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
Oho, kolejny, który podpadł Kubie. Dobra już, cicho, bo już nigdy nie wygramy żadnych nagród w konkursach na LP3.
Albo nie będzie liczył naszych głosów na forowej, wyrzuci nasze ulubione piosenki z zestawu, nie będzie odbierał od nas telefonów... Jednym zdaniem: Misie nawet pfu !... bardzo podoba Byłabym i miejsce jakie osiągnęła w podsumowaniu uważam za w pełni zasłużone. Ba ! Jestem rozczarowany, że zajęła dopiero 3 miejsce.
abd3mz pisze:
Albo nie będzie liczył naszych głosów na forowej, wyrzuci nasze ulubione piosenki z zestawu, nie będzie odbierał od nas telefonów... Jednym zdaniem: Misie nawet pfu !... bardzo podoba Byłabym i miejsce jakie osiągnęła w podsumowaniu uważam za w pełni zasłużone. Ba ! Jestem rozczarowany, że zajęła dopiero 3 miejsce.
[podlizywanie mode = on]
Tak ,tak. Zasługuje nawet na więcej niż na 1 miejsce.
[podlizywanie mode = off]
abd3mz pisze:Jestem rozczarowany, że zajęła dopiero 3 miejsce.
przyłączam sie do tej opinii
Spodziewałam sie na wyżynach i "Byłabym" i "Icky'ego..." tylko nie znałam kolejności I cieszy mnie ze "Byłabym" jest przed "Ickim" ... i szkoda ze nie wyzej..
A co do wierzchołka i tego co ciut niżej od szczytu.. przypuszczam co tam jest Jutro zapewne sie okaże czy sie nie myle ...
ku3a pisze:2. 409. 3x1. 31. ON AN ISLAND - David Gilmour
To ja jeszcze poproszę to nagranie Gilmoura z kołyski, o którym to nagraniu pisałeś gdzieś w innym temacie.
PS. Pierwsza dwójka tego podsumowania to jest to co Robinsony lubią najbardziej!
ku3a pisze:2. 409. 3x1. 31. ON AN ISLAND - David Gilmour
No dla mnie bomba Bardzo się cieszę. Tak, to jeden z kilku najwazniejszych dla mnie utworów pierwszej dekady XXI wieku.
Dla mnie również
W ogóle świetne top 3. Kolejność zgadłem bezbłędnie. Wszystkie 3 piosenki bardzo lubię, a na piosenki z dwóch pierwszych miejsc głosowałem namiętnie od początku do końca. Miałem wpływ na to, że dzisiaj w podsumowaniu sa na 1 i 2 miejscu.
Nasz forumowy numer 1 wczoraj słyszałem na koncercie. Śpiewała cała sala
tadzio3 pisze:
Nasz forumowy numer 1 wczoraj słyszałem na koncercie. Śpiewała cała sala
20.01.2008 - Białystok, klub Gwint, godz. 19.00
Ja ostatnio na żywo słyszałem ten utwór 1 października zeszłego roku.
Tak, wczoraj był ich ostatni koncert z trasy promującej najnowszą płytę. A w Białymstoku byli po raz pierwszy od 4 lat!
Po za tym grali jeszcze Animations i Totentaz. Wrazenie z koncertu opiszę na swoim blogu.
tadzio3 pisze:Już wiem jaka bedzie pierwsza trójka, ale nie będę pisał, żeby niektórym nie zdradzić, tym którzy nie pamiętają od początku forumowej.
A to same wielkie hity zostały
Dwa kojarze na pewno, ale pamięć już trochę szwankuje co do trzeciego.
Ciekawe jakie dwa pamiętasz. Jeden przebój to był od poczatku istnienia forumwej, dwa inne też dosyć stare jak na tę listę, ale więcej osiągnęły na LP3.