Mr. Dark pisze:#7 Na tą chwilkę wyłączam radio. Tego się nie da słuchać! Beznadziejne bity,
wokalista śpiewa tak, jakby miał zaraz ryknąć płaczem, Timbaland mu wtóruje... Tragedia.
Mr. Dark pisze:#7 Na tą chwilkę wyłączam radio. Tego się nie da słuchać! Beznadziejne bity, wokalista śpiewa tak, jakby miał zaraz ryknąć płaczem, Timbaland mu wtóruje... Tragedia.
#5 Jak zwykle piękne, super itd. itp.
A teraz taka moja refleksja - Mimo kilku wad, jakie LP3 jednak posiada, to dalej wciąga... Normalnie śledziłbym mecz z Serbią, a tak - nic mnie to nie interesuje
Mr. Dark pisze:#5 Jak zwykle piękne, super itd. itp.
A teraz taka moja refleksja - Mimo kilku wad, jakie LP3 jednak posiada, to dalej wciąga... Normalnie śledziłbym mecz z Serbią, a tak - nic mnie to nie interesuje
myślę ze pod każdym zdaniem się mogę podpsiać Twej wypowiedzi!
Ja mam tak samo nie chce mi się ciągle biegac do tv.
myślę ze pod każdym zdaniem się mogę podpsiać Twej wypowiedzi! jaki wynik w ogole?:>
marsvolta pisze:Już mowiłem coś w tym stylu tydzien temu. Nie powinno się nażekac na Radiohead bo nie wypada wkońcu to jeden z najważniejszych i najbardziej wpływowych zespołów jakie w ostatnich latach coś w muzyce znaczyły i nie man oceniac ich muzyke bo może za pare lat ta płyta to będzie kalsyka tak jak stało się z wieloma ich albumami.
A ja uważam, że mam prawo oceniać każde nagranie. Uważam, że Radiohead jest zdecydowanie przereklamowany. Najlepsze co się im przytrafiło w życiu to możliwość zaśpiewania przez Toma Yorka razem z Bjork.