Notowanie 159 - 08.11.2024 (Marcin Łukawski, Mateusz Fusiarz), Food Hall Montownia w Gdańsku

Lista piosenek Radia 357

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3

Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Notowanie 159 - 08.11.2024 (Marcin Łukawski, Mateusz Fusiarz), Food Hall Montownia w Gdańsku

Post autor: Miszon »

Hah, na TVP1 koncert i grają Matylda/Łukasiewicz i w ten sposób po raz pierwszy zobaczyłem, jak wyglądają. :D
Awatar użytkownika
Neo01
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997

Re: Notowanie 159 - 08.11.2024 (Marcin Łukawski, Mateusz Fusiarz), Food Hall Montownia w Gdańsku

Post autor: Neo01 »

Nie wierzę, że nie widziałeś nigdy Matyldy Damięckiej. A zdjęcie Radka Łukasiewicza pojawia się w apce 357 podczas jego audycji Radiosław.
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

Tej audycji nie słyszałem, nawet nie wiedziałem że taka istnieje, na Matyldę też wątpię abym gdzieś się natknął wizualnie. Na wiki piszą, że grała w serialach, żadnego z nich nie oglądałem (Czas honoru owszem, przynajmniej 3 serie, ale nierealne żebym pamiętał, jak się nazywają aktorzy, którzy tam grali, jeśli nigdy później ich nie widziałem), Apokawixy też nie widziałem.
Po prostu słuchałem ich muzyki, nie zastanawiając się, jak wyglądają, teledysku nie kojarzę, a może nie ma ich w nim.
Ostatnio zmieniony pn lis 11, 2024 10:10 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Neo01

Matyld Damięcka, podobnie jak jej brat i ojciec, znana jest głównie z aktorstwa. Pojawiała się też dawniej gdzieniegdzie w tv. Myślę, że musiałeś się z nią zetknąć.
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

No własnie sprawdziłem i co najwyżej w Czasie honoru mogłem napotkać, ale to było kilkanaście lat temu, więc szansa mała, abym spasował twarz z nazwiskiem.
Ogólnie wiedziałem, że jest taka aktorka, ale może w teatrze gra, bo w filmie to widzę nie za wiele, a seriali nie widziałem poza tym jednym.
Awatar użytkownika
Neo01

No fakt, że głównie teatralna, ale ja ją dobrze kojarzę z tv właśnie. No i grała chociażby w "WOW", ale jako dziecko.
W ogóle włączyłem ten koncert, ale marniutko to dość brzmi niestety.
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

No tak, jak była dzieckiem, to pewnie inaczej wyglądała ;) .

Tak, średniawy ten koncert, sporo w ogóle jakiejś niszy, której nie znam (tzn może ta nisza jest popem, nie wiem ;) ). Wykonawców znam, ale akurat tych numerow, które wykonują to w większości nie, brzmi to koncert premier :-P .
adamDD

Post autor: adamDD »

Słuchałem tej ostatniej listy i taka refleksja mi się nasunęła...
Panowie redaktorzy Łukawski i Fusiarz w słabiutkiej formie (czyżby rozproszeni festiwalem...?)
Jakieś dziwne rozmowy, żarciki, komentarze (często nie w temacie)....czasami czułem się lekko zażenowany...
Do klasy pana Marka, czy P.Barona daleko...b.daleko... i chyba to także 1 z powodów dla których do LP357 zaglądam nieregularnie, co kilka tygodni.

Za to prowadzenie Metal Topu przez Marcina Cichońskiego i Łukasza Dunaja pełna profeska, dokładne dane co do głosów, ciekawostki dot. utworów i wykonawców. Świetnie się słuchało obu Panów i dzięki Nim Metal Top był b. dobrą audycją...

Dwie ostatnie Listy...i 2 zupełnie inne odczucia....taka refleksja...
ODPOWIEDZ