1355 (19.01.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
Mark radzi sobie nadwyraz dobrze i to z dwoma utworami.
Wracajac do Linkin park. W tym tygodniu jadąc autobusem słyszę dżingiel w zetce: nowość w Radiu "Zet": i co było? "Shadow Of The Day". Mają refleks!
Nowy White Strpies całkiem fajny.
Wracajac do Linkin park. W tym tygodniu jadąc autobusem słyszę dżingiel w zetce: nowość w Radiu "Zet": i co było? "Shadow Of The Day". Mają refleks!
Nowy White Strpies całkiem fajny.
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 10:01 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi mi o to, że śpiewają z takim ... zobojętnieniem, ale może to ja tak właśnie odczuwamkajman pisze:Pięknie śpiewają o pięknie świata, a nie radośnie o radości. Nad pęknem warto się czasem zadumać.Mr. Dark pisze:#16 - Dwie panie, które śpiewają o pięknie świata, ale po sposobie interpretacji sądzę, że same w to nie wierzą...

Dobrze ?
20 17 06 WALKA JAKUBA Z ANIOLEM - Strachy Na Lachy
19 24 02 MY EYES - Travis
18 19 10 GOD SAVE THE QUEEN - Sex Pistols
17 12 20 SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
16 14 04 WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy
15 18 05 PUNISH THE MONKEY - Mark Knopfler
14 27 02 CONQUEST - The White Stripes
20 17 06 WALKA JAKUBA Z ANIOLEM - Strachy Na Lachy
19 24 02 MY EYES - Travis
18 19 10 GOD SAVE THE QUEEN - Sex Pistols
17 12 20 SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
16 14 04 WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy
15 18 05 PUNISH THE MONKEY - Mark Knopfler
14 27 02 CONQUEST - The White Stripes
KOSZMAR LISTA.
Zacznę od poczekalni. Żadna z nowości nie przypadła mi do gustu, a już najmniej ta, którą Baron tak reklamował.
Poczekalnia - poza Nickiem Jaggarem nic ciekawego nie poleciało.
I do tego jeszcze raz napiszę - puszczanie kilku nagrań z poczekalni nie ma żadnego sensu, albo gramy wszytsko, albo lepiej w ogóle...
Szkoda bo w starej poczekalni z 20kilku nagra} zawsze bylo kilka fajnyzch
A tak poleciało kilka nowości, skoków i chyba 1 pozostanie (ciekawe tylko czemu - podoba się Panu redaktorowi ?).
No i ta najwyższa nowość HEY (dramat) - ostatnie 3 płyty są super, ale akustycznie mi kompletnie nie pasi. No ale Hey ma fanów i tak jak parę innych zespołów bez względu na to co nagra trafia na listę.
POZRAWIAM I PROSZĘ NIE BRAĆ DO SIEBIE MOICH POSTÓW.
NAPRAWDĘ NIE MAM DO SŁUCHACZY PRETENSJI, ŻE TAK WYGLĄDA LISTA - TAKIE SĄ GUSTA...
ALE MI PO PROSTU SMUTNO, ŻE AUDYCJI KTÓREJ SŁUCHAŁEM PRZEZ 25 lat - JEST MI CORAZ CIĘŻEJ SŁUCHAC..... MUZYCZNZ DRAMAT...
Zacznę od poczekalni. Żadna z nowości nie przypadła mi do gustu, a już najmniej ta, którą Baron tak reklamował.
Poczekalnia - poza Nickiem Jaggarem nic ciekawego nie poleciało.
I do tego jeszcze raz napiszę - puszczanie kilku nagrań z poczekalni nie ma żadnego sensu, albo gramy wszytsko, albo lepiej w ogóle...
Szkoda bo w starej poczekalni z 20kilku nagra} zawsze bylo kilka fajnyzch
A tak poleciało kilka nowości, skoków i chyba 1 pozostanie (ciekawe tylko czemu - podoba się Panu redaktorowi ?).
No i ta najwyższa nowość HEY (dramat) - ostatnie 3 płyty są super, ale akustycznie mi kompletnie nie pasi. No ale Hey ma fanów i tak jak parę innych zespołów bez względu na to co nagra trafia na listę.
POZRAWIAM I PROSZĘ NIE BRAĆ DO SIEBIE MOICH POSTÓW.
NAPRAWDĘ NIE MAM DO SŁUCHACZY PRETENSJI, ŻE TAK WYGLĄDA LISTA - TAKIE SĄ GUSTA...
ALE MI PO PROSTU SMUTNO, ŻE AUDYCJI KTÓREJ SŁUCHAŁEM PRZEZ 25 lat - JEST MI CORAZ CIĘŻEJ SŁUCHAC..... MUZYCZNZ DRAMAT...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Hehe, Jozin z bazin.
Do ściągnięcia z mojego chomika:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Robinson
Polecam wersję video.
Do ściągnięcia z mojego chomika:
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Robinson
Polecam wersję video.

Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 10:05 pm przez Robinson, łącznie zmieniany 1 raz.
- marsvolta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 721
Przecież to fajna piosenka taka zachcianka Kasi, bo ona uwielbia PJ Harvey. Nirvana też zagrało cover na swojej płycie Unplugged.adamDD pisze:KOSZMAR LISTA.
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 10:06 pm przez marsvolta, łącznie zmieniany 1 raz.
- tadzio3
- Kontakt:
Trzeba sie o tym przekonać.Mr. Dark pisze:Jozin z bazin![]()
ciekawe, na które miejsce trafiłby w LP3?
Co na to Balonik?
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 10:08 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.