abd3mz pisze:Na szczęście tylko na 30, ale i tak pewnie zdobędą Top5.
za wolno drepcza, żeby dojśc do piatki
Makes mi wonder było 6 tygodni w poczekalni i nic nie wskazywało, że może namieszać. Prawdę mówiąc ta piosenka przeleżała w zestawie nim weszła do poczekalni, więc może tym razem jednak nie poszaleje.
jaki melancholijny i romantyczny ten Makowiecki ...
Robinsonie, teraz to Helka chyba odbiera ale bądź cierpliwy, ja to zawsze do trzech razy sztuka... i za trzecim to zwykle... kogos słysze po drugiej stronie
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 9:27 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Obydwie dzisiejsze nowości można raczej zaliczyć do kategorii koszmarków. Makowieckiego słyszę pierwszy raz w całości i przez to traci strasznie w moich oczach. Budzi moje skojarzenia z Closerem - pewnie przez ten rytm maszerujących słoni.
Bardzo trudny ten dzisiejszy konkurs... nic nie słychać, co Collins śpiewa. Moja praca z wikipedią i stronką z tekstami piosenek na razie nie dała efektu...
Mr. Dark pisze:Bardzo trudny ten dzisiejszy konkurs... nic nie słychać, co Collins śpiewa. Moja praca z wikipedią i stronką z tekstami piosenek na razie nie dała efektu...
kajman pisze:Obydwie dzisiejsze nowości można raczej zaliczyć do kategorii koszmarków. Makowieckiego słyszę pierwszy raz w całości i przez to traci strasznie w moich oczach. Budzi moje skojarzenia z Closerem - pewnie przez ten rytm maszerujących słoni.
Dziewczyny w letnich kieckach... Jak to dziwnie brzmi zimą...
Już zagłosowałem wybory były proste i dosc oczywiste najgorsza kategoria to najlepszy teledysk zagraniczny taki wybór, że to prawie loteria bo takie teledyski byly niech wsomne tylko
D.A.N.C.E., Smokers Outside The Hospital Doors, Delivery,
Thrash Unreal, Make It With Chu, Hump De Bump albo Empty Walls