kto prowadził notowania
Mam napisane na pewno:
not. 72 i not. 73 - Roman Rogowiecki
not. 74 - Marek Niedźwiecki (od tego notowania lista emitowana jest w godz. 20:00-22:05)
not. 92 - Roman Rogowiecki
not. 109 - Roman Rogowiecki
not. 117 - Roman Rogowiecki
not. 119 - Wojciech Zamorski (pierwsza lista stereofoniczna0
not. 122 i not. 123 - Roman Rogowiecki
not. 125 - Roman Rogowiecki
not. 126 - Wojciech Zamorski
not. 128 - Wojciech Zamorski
not. 132 - Roman Rogowiecki
not. 133 - Wojciech Zamorski
not. 134 i not. 135 - Roman Rogowiecki
not. 136 - Wojciech Zamorski
not. 137 - Roman Rogowiecki
not. 159 - Marek Niedźwiecki i Zbigniew Lipiński
not. 165 - Wojciech Mann
not. 171 - Roman Rogowiecki
not. 173 - Wojciech Mann
not. 174 - Roman Rogowiecki
not. 72 i not. 73 - Roman Rogowiecki
not. 74 - Marek Niedźwiecki (od tego notowania lista emitowana jest w godz. 20:00-22:05)
not. 92 - Roman Rogowiecki
not. 109 - Roman Rogowiecki
not. 117 - Roman Rogowiecki
not. 119 - Wojciech Zamorski (pierwsza lista stereofoniczna0
not. 122 i not. 123 - Roman Rogowiecki
not. 125 - Roman Rogowiecki
not. 126 - Wojciech Zamorski
not. 132 - Roman Rogowiecki
not. 133 - Wojciech Zamorski
not. 134 i not. 135 - Roman Rogowiecki
not. 136 - Wojciech Zamorski
not. 137 - Roman Rogowiecki
not. 159 - Marek Niedźwiecki i Zbigniew Lipiński
not. 165 - Wojciech Mann
not. 171 - Roman Rogowiecki
not. 173 - Wojciech Mann
not. 174 - Roman Rogowiecki
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Widzę, że masz fantastyczne notatki.
Wyjaśnia to wątpliwości związane z not. 127-128.
Czyli zgodnie z plikiem dźwiękowym od djjacka z not. 127, notowanie to prowadził Niedźwiedź, a następne (128) Zamorski, a nie odwrotnie.
Z dużym zainteresowaniem będę czytał podawane przez Ciebie ciekawostki.
Np. kto to był Zbigniew Lipiński? Ja nie pamiętam.
Wyjaśnia to wątpliwości związane z not. 127-128.
Czyli zgodnie z plikiem dźwiękowym od djjacka z not. 127, notowanie to prowadził Niedźwiedź, a następne (128) Zamorski, a nie odwrotnie.
Z dużym zainteresowaniem będę czytał podawane przez Ciebie ciekawostki.
Np. kto to był Zbigniew Lipiński? Ja nie pamiętam.
Wiesz, tak po prawdzie to ten Lipiński to nas wcale aż tak mocno nie interesuje. Nie da się jednak ukryć, że jest to wielka ciekawostkaandywaw pisze:Ja też nie mam pojęciaRobinson pisze:Np. kto był Zbigniew Lipiński? Ja nie pamiętam.ale tak mam zapisane!

Dziel się więc nimi z nami!
-
JacKu, wydaje mi się, że jest to dość wiarygodne to co podaje andywaw. Warto by więc poprawić w bazie na razie notowanie 73 oraz 133 i 136 (słychać w notowaniu 131 od djjacka jak Marek się żegna na kilka tygodni).andywaw pisze:Mam napisane na pewno:
Andywaw, z niecierpliwością czekam na dalsze informacje od Ciebie, a także na różne ciekawostki, np. jacy goście byli obecni w różnych notowaniach od samego początku.

PS. Dzięki za info o początku stereo i o zmianie godziny nadawania.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
ok! ale zaznaczyć należy, że materiały track-list zawierają informacje:Robinson pisze:JacKu, wydaje mi się, że jest to dość wiarygodne to co podaje andywaw. Warto by więc poprawić w bazie na razie notowanie 73 oraz 133 i 136 (słychać w notowaniu 131 od djjacka jak Marek się żegna na kilka tygodni). (...)
73 -- /m.n.
133 -- Marek Niedźwiecki
136 -- brak zapisu
i z dziennikarskiego obowiązku, co z tym robimy:
bobby-x pisze:(...)
n128 1984-09-29 107 Niedźwiecki Marek
(...)
Wymienione poprawki naniesione. Dziękuję! Czekam na resztę potwierdzeń, uzupełnień informacji, może nawet zapisów dźwięcznych...andywaw pisze:(...)
(...)
-
Śmiem twierdzić, że Bobby'emu pomieszali się prowadzący notowanie 127 i 128.JaceK pisze:i z dziennikarskiego obowiązku, co z tym robimy:bobby-x pisze:n128 1984-09-29 107 Niedźwiecki MarekWymienione poprawki naniesione. Dziękuję! Czekam na resztę potwierdzeń, uzupełnień informacji, może nawet zapisów dźwięcznych...andywaw pisze:not. 128 - Wojciech Zamorski
Plik dźwiękowy djjacka wyklucza, aby prowadzącym not. 127 był Zamorski, więc pewnie prowadził 128, na co wskazuje zapis andywaw.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Dobrze Robinsonie myślisz, pomieszali się. Właściwie to skorzystaliśmy w not 127 z większości 2:1 na rzecz Niedźwiedzia co było błędem. Nie pamiętam czy pisałem na forum, że prowadzący i druhowie są ustaleni z dokładnością do kilku notowań a nie w 100% (a moze pisałem to do kogos na priva lub mailem - nie pamiętam). Nagrania DJ Jacka nie da sie podważyć, dzięki przy okazji za tę fantastyczną archiwalną listę. Fajnie, że pojawił się kolejny stary nasłuchowiec Andy z Wawy , któremu może Szanowna Administracja i Komisja do spraw poprawnosci Historycznej Archiwum LP3 uwierzy, ponieważ mnie, Leszkowi, Marcinowi B, Wojtkowi jakoś niestety nie ufa. Byłoby dobrze bo wiesz Robinsonie co Ci powiem to Ci powiem ale wycofałem sie z wszelakich poprawek do archiwum ponieważ począwszy od czasów Aldebarana a potem Piotra Rzecznika a skończywszy na przełomie roku - na kinie i wypowiedziach Jacka o mojej psychice jakoś dziwnym trafem odechciało mi się. Andiego z Wawy przy okazji zapraszam na kolejny zlot. Jeszcze zdanko o archiwum - stary nasłuchowiec zwrócił mi uwagę na zapisy utworów grupy Rezerwat i kolejna bzdura jest w archiwum ale co tam może kolejni nasłuchowcy coś pomogą zmienić w tej nowej bazie. Jeszcze raz serdeczne pozdrówki dla Andiego z Wawki.Robinson pisze:Śmiem twierdzić, że Bobby'emu pomieszali się prowadzący notowanie 127 i 128.
Plik dźwiękowy djjacka wyklucza, aby prowadzącym not. 127 był Zamorski, więc pewnie prowadził 128, na co wskazuje zapis andywaw.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Dalekoidące uproszczenie... nie bierz wszystkich kolegów pod jeden parasol! Nie jest prawdą to co mówisz/piszesz.bobby-x pisze:ponieważ mnie, Leszkowi, Marcinowi B, Wojtkowi jakoś niestety nie ufa.
A to już powstał taki cudo-twór? Nie wiem czy uzyskam akredytację...Szanowna Administracja i Komisja do spraw poprawnosci Historycznej Archiwum LP3
To ja tak powiedziałem? staram się nikogo nie oceniać, przynajmniej w taki sposób, więc chyba jednak jakieś przekłamanie. Nie mam siły szukać w całym archiwum, w jakim kontekście mogły paść takie stwierdzenia.wypowiedziach Jacka o mojej psychice
czy to kolejna uwaga, na zasadzie wrzucenia ekstrementu w wentylator? Rozprysło się po całym archiwum... trudno! Posprzątamy!(...) zapisy utworów grupy Rezerwat i kolejna bzdura jest w archiwum
,,Absolut''-nie nie! Ale skoro nalegasz...bobby-x pisze:O i znowu Jacek "pije" do mnie, czy zauważyłeś Robinsonie - eeee tam szkoda gadać.JaceK pisze: (przynajmniej wobec niektórych nachalnych forowiczów), licząc naiwnie,
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2008 12:20 am przez JaceK, łącznie zmieniany 4 razy.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
A chętnieRobinson pisze:Dajcie na luz i napijmy się lepiej wszyscy razem. Co tak będziecie sobie sami pić we dwóch?

Zastanawiam sie czy Administratorzy nie mogliby na przykład na wzór Manniaka zrobić mapę Polski z forumowiczami. Mamy tyle fantastycznych znajomości w całej Polsce, prawda?