myslisz ze to spisek??Martyr pisze:mysle ze tu działa siłą fanklubu...angia90 pisze: jak to sie dzieje ze rojas pobija radiohead czy the white stripes?![]()
![]()

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
angia90 pisze:myslisz ze to spisek??Martyr pisze:mysle ze tu działa siłą fanklubu...angia90 pisze: jak to sie dzieje ze rojas pobija radiohead czy the white stripes?![]()
![]()
według mnie (i jak sądze pewnej części forum) ta piosenka zalicza sie do słabszych w reperturze Rojka.. Ja tam wole go w klasyce Myslovitz... "Chciałbym umrzeć z miłości", "Z twarzą Marylin Monroe".... to są kawałki które uwielbiam... zreszta jest ich dużo wiecej, to był tylko przykład.darek_mis pisze:A może po prostu ludziom podoba się ten kawałek,mnie zastanawia popularność np pana Buble lub pani Melue.,ale nie doszukuję się w tym spiskuangia90 pisze:myslisz ze to spisek??
Proszę bardzo.abd3mz pisze:Może ktoś wkleić całe notowanie ?
Pamiętam, że kiedyś Marek Niedźwiecki (było to wtedy, kiedy na #1 był James Blunt z "You're Beautiful") uchylił nieco tajemnicy:abd3mz pisze:Kiedyś jszmiles podawał ilość głosów potrzebnych, żeby dostać się do poczekalni. Zaraz sprawdzę... A właśnie gdzie podziewa się jszmiles bo ja go na forum nie spotkałem.Mr. Dark pisze:Niestety... właśnie liczyłem ilość głosów oddanych na Serja teraz i tydzień temu. Jeśli wszyscy naprawdę zagłosowali, to wzbogacił się o 21 głosów.abd3mz pisze:No to chyba forowa promocja nie odniosła skutku.