Lady Pank od dluzszego czasu mnie niczym nie zaskakuje. Ale wiem ze ma wielu fanow. Ja niestety sie do nich juz nie zaliczam.
Wlasnie dyskutujemy na forum foto o uslugach kurierskich, moj kolega cukiernik wlasnie napisal:
" z kurierem o nazwie (piiii) miałem przypadek że 2 palety wypieków pojechały do hurtowni i 4 kartony ciastek były rozerwane i ciastka wyjedzone, spisany protokół telefony i od chyba czerwca cisza..."
strach juz cokolwiek wysylac:))
"What a wonderful World" chociaz nie znosze go w oryginale (chyba przez czestotliwosc nadawania) w tym wypadku brzmi zupelnie jak inna piosenka.
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 9:53 pm przez jblaminsky, łącznie zmieniany 1 raz.
angia90 pisze:(...) no wlasnie, kurcze tak jakby kazdy lubial tylko Jopkowa albo Raz Dwa Trzy...
Nie, nie wszyscy lubią jednakowo -- są jeszcze inni wykonawcy i inne utwory... Forum jest dla wszystkich. Dla Ciebie też! trzeba tylko tutaj trochę dłużej pobyć, i wyrobić sobie zdanie o tych najaktywniejszych. Po tak krótkim czasie jaki jesteś z nami, nie powinnaś forować wyroków o całym Forum.
To miejsce jest również dla Ciebie, jeśli tylko zechcesz tutaj się częściej pokazywać. Więcej dystansu do niektórych komentarzy... wskazane!
Coś zaskakujaco tak wolno do przodu sie posuwa ta piosenka... A taka piękna... Czyżby słuchaczom Trójki az tak sie nie podobała nowa wersja 'What A Wonderful World"?
kajman pisze:Przyznam się, że to coraz mocniej dochodzę do wniosku, że Strach się bać było świetnym nagraniem, kiedy się tego słucha. Muzyka straszna, a text też niewiele warty (chyba lepiej byłoby dać jakiś saksefon zamiast wokalu ).
Albo Panas musiałby trochę mniej konserwować gardzioło i struny głosowe.
Gdyby ktoś mi powiedział, że to ten sam zespół, który nagrał Creep to chyba bym go wyśmiał (gdybym tego nie wiedział), a jednak to prawda. Jak można przejść do takiej muzyczki Po prostu strrrrrrrrrraszne.
I przez te eksperymenty z siecią bezprzewodową nie mogę komentować na bieżąco Lady Pank na pewno lepsza od "Strach się bać", Katie&Eva jak zwykle dobrze. RADIOHEAD! RADIOHEAD! RADIOHEAD! Przepraszam, sąsiedzi... Głośniki na 4 minuty na półtora fulla
kajman pisze:Gdyby ktoś mi powiedział, że to ten sam zespół, który nagrał Creep to chyba bym go wyśmiał (gdybym tego nie wiedział), a jednak to prawda. Jak można przejść do takiej muzyczki Po prostu strrrrrrrrrraszne.
Pani Jones" przełamała w zeszłym roku kilkuletnią tradycję, że piosenka roku albo debiutowała w pierwszym w nowym roku notowaniu listy albo w końcówce jeszcze poprzedniego roku. Może Radiohead nawiąże do tej tradycji? Ja jestem za.
angia90 pisze:hehe zostane bo jak napisalam takiego posta wszyscy zaczeli mowic ciekawie
fajnie ze zmieniłas zdanie... forum jest po to, zeby dyskutować i zawsze mogą byc różnice w poglądach ale nie trzeba sie tym przejmowac i miec dystans - tak jak pisze JaceK
angia90 pisze:hehe zostane bo jak napisalam takiego posta wszyscy zaczeli mowic ciekawie
fajnie ze zmieniłas zdanie... forum jest po to, zeby dyskutować i zawsze mogą byc różnice w poglądach ale nie trzeba sie tym przejmowac i miec dystans - tak jak pisze JaceK