Dalej podoba mi sie muzyka Strachow w tym utworze. A tekst nadal nie... nowe teksty wlasne pisac a nie aranzowac na nowo stare piosenki. Dzisiaj Niedzwiedz w Slodkich puscil taka wersje Nothing Compares 2u ze myslalem ze zwiędne.... http://profile.imeem.com/7Q1hqZ/music/G ... pares_2_u/ tutaj fragment jest...
angia90 pisze:ja spadam, bo zauwazylam ze nie jestescie zbyt uprzejmie nastawieni i kisicie sie w swoim wlasnym sosie...
jestesmy u-przejmie nastawieni ale coz..jesli proces kiszenia trwa to nie da sie nic zrobic...sos juz prawie dochodzi wiec, prosimy koniecznie sprawdzic za tydzien!
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 9:47 pm przez drwycior, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasia za to bardzo mi sie podoba. Tak jak obojetnie bylem nastawiony do Hey, tak ich Unplugged jak i Nosowska solo byly bardzo pozytywnym zaskoczeniem.
Strachy...
Grabażowe śpiewanie polubiłam ostatnio bo... od czasu do czasu słucham w pracy jak kolega zapusci w odpowiednim czasie Pidżame albo Strachy..
A teraz Kaśka... "Karatetyka" juz troche sie osłuchała ale nadal fajna
Ostatnio zmieniony sob sty 12, 2008 9:48 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam dziwne wrażenie, że im się maszyna licząca popsuła, bo wyniki są totalnie szalone. Ciekawe, co będzie na 1? Katie z Evą czy Hey (bo skoro ta Nosowska awansuje ).
Przyznam się, że to coraz mocniej dochodzę do wniosku, że Strach się bać było świetnym nagraniem, kiedy się tego słucha. Muzyka straszna, a text też niewiele warty (chyba lepiej byłoby dać jakiś saksefon zamiast wokalu ).
zbyszu pisze: ...bo to wiesz...już jak ugrupowanie polityczne :-/
no wlasnie, kurcze tak jakby kazdy lubial tylko Jopkowa albo Raz Dwa Trzy...
Zapewniam Cie , że nie każdy. Policzysz ich znacznie wiecej niz na palcach rąk.
Ja na przykład nic do nich nie mam ale nigdy na takie zespoły i wykonawców jak
Raz Dwa Trzy
Anna Maria Jopek
Michael Buble
Eva Cassidy
Myslovitz nie zagłosuje.
a propos tego konkurs to pare razy dzis dzwonilem i telefon ciagle zajety
I mam jakies nieodparte wrazenie choc moze sie myle ze konkurs juz dawno rozwiazany a Balonik powtarza zeby dzwonic
co o tym myslicie ?