kajman pisze:Ja jestem z tych, którzy oglądają wklejaną, a nie wklejająabd3mz pisze:kajman - masz już całą poczekalnię ? proszę o wklejenie.i też (sz)czekam.

Myślałem, że skoro zapisujesz to możesz i wkleić. Ktoś wklei ?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
to ja wkleję:abd3mz pisze: Myślałem, że skoro zapisujesz to możesz i wkleić. Ktoś wklei ?
Polecam www.lp3.pl: tam ostatnie notowanie jest podane bez mylących literek.zbyszu pisze:Koniecznie trzeba zwrócic uwagę Naczelnym, aby zamiast literek PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP pojawiły sie jednak pozycjie z ubiegłego tygodnia.
Ale gorzej misie kopiuje do układania Znawcy.JaceK pisze:Polecam www.lp3.pl: tam ostatnie notowanie jest podane bez mylących literek.zbyszu pisze:Koniecznie trzeba zwrócic uwagę Naczelnym, aby zamiast literek PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP pojawiły sie jednak pozycjie z ubiegłego tygodnia.
Taaak, strona swietna, ale kiepsko się kopiuje razem z tymi wszystkimi ramkami, i dodatkowymi informacjami. A ja tradycyjnie robie wyklejanke notowania do zeszytuJaceK pisze:Polecam www.lp3.pl: tam ostatnie notowanie jest podane bez mylących literek.zbyszu pisze:Koniecznie trzeba zwrócic uwagę Naczelnym, aby zamiast literek PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP pojawiły sie jednak pozycjie z ubiegłego tygodnia.