Notowanie nr 41 z dnia 19 marca 2021 roku. Oto czołówka:
1. 02 . 03 . Lady Pank - DRZEWA
2. 03 . 05 . Foo Fighters - WAITING ON A WAR
3. 01 . 08 . Lady Pank - POKOLENIA
4. 04 . 08 . Daria Zawiałow - KAONASHI
5. 05 . 19 . Lady Pank - AMERYKA
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Czyli na lipę

Chyba palcem po Google Maps.
No właśnie, chociaż raz się z Tobą zgodzę, tego wylotu najbardziej żal...temik3 pisze: pt lut 02, 2024 10:04 pm ale jakoś najbardziej mi tego Jeffa szkoda, choć to za duże cudo nie było
Dziękuję za Walentynkę z opisem, bo obrazek i u mnie się nie wyświetlajollyroger72 pisze: pt lut 02, 2024 10:32 pm
06. 06. 04. Michał Kirmuć - WEATHER REPORT 59/12- Walentynka dla giocondy
![]()
Bo trzeba przeglądać na laptopie. Smartfony (niemal wszystkie chyba) nie wyświetlają tych emotek.gioconda2 pisze: pt lut 02, 2024 11:17 pm Dziękuję za Walentynkę z opisem, bo obrazek i u mnie się nie wyświetla
Pozycja horyzontalna bardziej współgra z telefonemjollyroger72 pisze: pt lut 02, 2024 11:33 pm Bo trzeba przeglądać na laptopie. Smartfony (niemal wszystkie chyba) nie wyświetlają tych emotek.
Jak Ci się walentynka nie wyświetla to ode mnie ten utworek jako nowość, na tą chwilę z uhonorowania jego osobowości. Już niedługo jako oficjalny singiel. I mam nadzieję, że w zastępstwie za Konrada.gioconda2 pisze: pt lut 02, 2024 11:17 pm Dziękuję za Walentynkę z opisem, bo obrazek i u mnie się nie wyświetla![]()
U mnie na kompie też nie, dopiero jak kliknę w opcję "otwórz grafikę w nowej karcie". Może to od przeglądarki zależy.
Pewnie tak. Poprzez Firefoksa widzę bez problemów na trzech różnych urządzeniach.
Chyba byli u tego samego fryzjera
Podejrzewam, że niektórzy tutaj by woleli żeby poprowadził listę diabeł niż żebym zrobił to ja.
Poprowadzić to możesz w każdej chwili. Wolałbym jednak (zapewne nie tylko ja), abyś nie podliczał a zaprezentował otrzymanego gotowcakajman pisze: czw lut 08, 2024 9:46 pm Podejrzewam, że niektórzy tutaj by woleli żeby poprowadził listę diabeł niż żebym zrobił to ja.
Niech podlicza, może coś wypadnie górą.jollyroger72 pisze: czw lut 08, 2024 9:54 pmPoprowadzić to możesz w każdej chwili. Wolałbym jednak (zapewne nie tylko ja), abyś nie podliczał a zaprezentował otrzymanego gotowcakajman pisze: czw lut 08, 2024 9:46 pm Podejrzewam, że niektórzy tutaj by woleli żeby poprowadził listę diabeł niż żebym zrobił to ja.![]()
No ja wiem, że Ty byś chciała...
Twoje ego jednak, jednak. A tak serio Ci odpiszę, że nikt nigdzie nie napisał, że kajman nie może poprowadzić listy, wręcz przeciwnie, były pytania o chęć prowadzenia listy i zgłosiło się trzech chętnych. W tym gronie nie było kajmana więc jakim cudem możesz komuś zarzucać, że ktoś wolałby by listę poprowadził sam diabeł niż kajman. Wyluzuj czasem z takimi tekstami.
https://www.youtube.com/watch?v=o_Y-M4IiZK8