Cieszą mnie Czereśnie

Chyba spisek by pozbyć się Bractwa naszego, ale się nie damy, choćby nas do zaplecza (kawiarnianego) zesłali. Złoty Bractwa w nocy z czw./ pt ok. godz. 2.00

Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Cieszą mnie Czereśnie
Port Royal byłby do tego idealny
gioconda2 pisze: ↑pt sty 26, 2024 8:57 pmCieszą mnie Czereśniepojawiające się w poczekalnii. Być może osłodzą mi stratę Alberta, bo (Zawisza) czarny 119 zawiódł
![]()
monika nie przyszła (może przekupiona?). Oj może być cienko
![]()
Chyba spisek by pozbyć się Bractwa naszego, ale się nie damy, choćby nas do zaplecza (kawiarnianego) zesłali. Złoty Bractwa w nocy z czw./ pt ok. godz. 2.00![]()
Niewiem czy przyszła czy nie przyszła, ale zagłosowała na Albercika z Seksmisji
A to trzeba daleko szukać?jollyroger72 pisze: ↑pt sty 26, 2024 9:06 pm Cieszy Popiór w Top30, ale pewnie za tydzień poleci...
A kto na All For Metal nie zagłosował?![]()
![]()
E, i tak się utrzymali.jollyroger72 pisze: ↑pt sty 26, 2024 9:06 pm Cieszy Popiór w Top30, ale pewnie za tydzień poleci...
A kto na All For Metal nie zagłosował?![]()
![]()
Nie, to zespół tak się nazywa. Z tego co kojarzę, to nikt tam nie jest spokrewniony z Johnem.
Mógłbym spróbować tak za trzy tygodnie, bo z tydzień na pewno nie, a za dwa już lady zaklepała (przecież to nie może być takie trudne).jollyroger72 pisze: ↑pt sty 26, 2024 8:39 pm Poszukiwani
OCHOTNICY
do prezentacji
kolejnych
notowań
ForaListy
I te jego niesamowite wejścia pod kosz z głębi pola (a może to był Isiah Thomas).
Na pewno cieszy pierwszy tryumf Polaka w mikście (bo poprzednie pięć prób było nieudanymi niestety) i choć to jest najmniej prestiżowa gra podwójna, to zawsze puchar jest pucharem.
Jak zgłosiłem nowego, to stary wszedł do Poczekalni.temik3 pisze: ↑pt sty 26, 2024 8:05 pm 46. NN. 01. Trevor Horn feat. Steve Hogarth - DRIVE 20/4
https://www.youtube.com/watch?v=h6x6OvG6DX0
No właśnie dziś już nie mamy takich emocji, bo brać nam się wykrusza i wiemy że awansu nie będzie.
Ale kto się ukrywa, my wszystko robimy jawnie.
A ten awans od razu do Top 30 bardzo mnie cieszy i czuję się jakbym odbierał nagrodę Oscara (a może Grammy?) i mogę szczerze napisać, tak jak wielu odbierających takie nagrody - naprawdę się tego sukcesu nie spodziewałem.temik3 pisze: ↑pt sty 26, 2024 9:04 pm 28. NN. 01. Jeff Crosdale feat. The Seahorses - LIES 31/7
https://www.boomplay.com/songs/148535597?from=artists
Swoje udziały w Bractwie wiadomym mogę rozszerzyć i na Popióra. U mnie ma ochronę
No szkoda że nikt nawet nie probuje robić takiej prezentacji naszej listy w necie.