kwiaciareczka pisze:(...)Mamo! Już nawet na jego stronie muszę oglądać wyżelowanego czuba (znaczy czuba na głowie, nie żebym o samym M się tak wyraziła ). Jeśli chce zniechęcić do siebie stare fanki i znacznie ograniczyć ich ogrom uczuć, to jest na dobrej drodze.(...)
Dlaczego zgodził się Pan na udział w kampanii reklamowej Złotych Przebojów?
W kampaniach Trójki też brałem udział, choć były one przeprowadzane na mniejszą skalę. Coś za coś. Wiedziałem, że jak zmienię radio, to będę musiał o tym poinformować słuchaczy. Mam nadzieję, że kampania Złotych Przebojów nie będzie zbyt nachalna.
ksch pisze:(...)"kschyschtoff"... chociaż i tak by się łatwo czytało
No i nie powiem. Ciekawie.
PS. Nie wiem czemu, ale czuję że Rojek na pierwszym...
Neon.ko co do wczorajszej rozmowy na siostrzanym forum faktycznie tez kojarzyłam Myslovitzowe "Skalary, mieczyki i neonki" ale tez kojarzyło mi sie z nazwą pewnego pierwiastka chem. no i z lampą sklepową
ale jak widze, wszystkie moje typy były błędne
Już dawno nie było takiej mocnej czołówki! Rojek i Buble są bardzo blisko mojej listy, Katie właśnie na niej zadebiutowała, a The White Stripes i Blackfield to już jej weterani (w sumie byli na pierwszym sześć tygodni).
Martyr pisze:A mój nick - wiadomo chyba skad sie wział...
Neon.ko co do wczorajszej rozmowy na siostrzanym forum faktycznie tez kojarzyłam Myslovitzowe "Skalary, mieczyki i neonki" ale tez kojarzyło mi sie z nazwą pewnego pierwiastka chem. no i z lampą sklepową
ale jak widze, wszystkie moje typy były błędne
a ja chyba wiem skąd ten nick, ale jezeli neon.ka sama nie powie, to ja tez nie zdradzę
Tak a propos emocji, to po wczorajszym dniu muszę przyznać, ze podczas tej listy większą radość sprawia mi czytanie Waszych postów i ,,wspólne przebywanie'' niż sama audycja. Nie żeby nie była miła sama w sobie - ładna muzyka, sympatyczny Balonik, ale na wielkie emocje to ja chyba poczekam do piątku... Buziaki wielkie dla Forowiczów!
zeta pisze:a ja chyba wiem skąd ten nick, ale jezeli neon.ka sama nie powie, to ja tez nie zdradzę
no ja nie pisze o tym, bo już wczoraj wiekszość z Was o tym czytała, więc nie chcę powielać .
Martyrko, z Twoich typów neon (tylko nie w sklepie, proszę ) podoba mi się najbardziej.
zeta, a Ty jak? to druga część od wyrażenia '1 000 000 zeta'?
Jak dla mnie to pierwsza Tróka jest słabsza niż przed tygodniem i zdecydowanie słabsza niż przed dwoma tygodniami, ale wtedy ja się cieszyłem, a teraz cieszą się inni.
A z pierwszej dwójki to jednak wyżej wolałbym widzieć Blackfield.
zeta pisze:a ja chyba wiem skąd ten nick, ale jezeli neon.ka sama nie powie, to ja tez nie zdradzę
no ja nie pisze o tym, bo już wczoraj wiekszość z Was o tym czytała, więc nie chcę powielać .
Martyrko, z Twoich typów neon (tylko nie w sklepie, proszę ) podoba mi się najbardziej.
zeta, a Ty jak? to druga część od wyrażenia '1 000 000 zeta'?
nie uwierzysz, od radia zet, na które byłam skazana przez kilka miesięcy w pracy, bo demokratycznie przegralam wybory i tak mi na psychike padło, że nawet nick sobie taki wybrałam
hm... no to przykro mi z powodu wszystkich, którzy za numerem 1. nie przepadają .
pewnie nawet niektórzy rzeczywiście by chciali, by niekonsekwentnie nie wybrzmiał w całości [co za ironia losu, naprawdę ].
[a numer 2. '[prawie] koniec świata'... wycisza, uspokaja... miesza emocje]