Tak, też spodziewam sie ze to wynika z promocji Stelmiegoneon.ka pisze:ostatnio nie słuchałam 'offensywy'. podejrzewam, że tam może działać niezła promocja redaktora, który jest przeca ojcem chrzestnym tego zespołu.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
pewnie sólneon.ka pisze:ale wobec Twojej argumentacji... to sól czy cukier jest legendą?marsvolta pisze:jak można to porównywać to tak jakby porównywać sól i cukier. Sex Pistols są wielcy i to było kiedyś nie powinno ich być dziś na liście bo muszą walczyc jak zwykła piosenka, a to taka troche profanacja legendy. Conquest to zupełnie nowa piosenka historia ją dopiero osądzi.
na pewno takmarsvolta pisze:pewnie sólneon.ka pisze:ale wobec Twojej argumentacji... to sól czy cukier jest legendą?
Po pierwsze nie oceniałem piosenek, tylko ich grzałkowość, a ta wydaje mi się zdecydowanie większa w Conquest. A poza tym czy Pistolsi są wielcy, to sprawa całkiem subiektywna.marsvolta pisze:jak można to porównywać to tak jakby porównywać sól i cukier. Sex Pistols są wielcy i to było kiedyś nie powinno ich być dziś na liście bo muszą walczyc jak zwykła piosenka, a to taka troche profanacja legendy. Conquest to zupełnie nowa piosenka historia ją dopiero osądzi.kajman pisze:Moim zdanie Conquest jest do tego znacznie lepszy.Martyr pisze:Tak, teraz grzałka niezbędna, a ta z Sex Pistols nadaje sie znakomicie!![]()