kajman pisze:Brawa dla Balonika. Ale serial był cieniutki.
a ja z ogromnym sentymentem oglądąłem DROGĘ - zdaje się że letnimi nocami jakoś pokazywali w TVP. No i dla mnie Pan Wiesław Gołas jest Wielki (no niekoniecznie w tym serialu).
kajman pisze:Brawa dla Balonika. Ale serial był cieniutki.
a ja z ogromnym sentymentem oglądąłem DROGĘ - zdaje się że letnimi nocami jakoś pokazywali w TVP. No i dla mnie Pan Wiesław Gołas jest Wielki (no niekoniecznie w tym serialu).
Z tym, że Gołas jest wielki to zdecydiowanie muszę się zgodzić.
No a Muchy niestety znowu do góry. Żeby chociaż te wyższe nie awansowały.
A podoba Wam się miejsce dziś bodajże 46 - Disco Partizany, Chantel ( nie mam pojęcia jak się to pisze)? Takie sympatyczne Bałkańskie disco...przyczepiło się do mnie strasznie.
Ty tam Ku3a już na chwilę przed odpowiednim momentem masz gotowe te zachwyty, co? [/quote]
ale nie zawsze jest czas napisac albo czesto przegapiam moment
sukcesy Much mnie mocno dziwia. Nie zeby to bylo slabe, ale... nie az tak dobre. A przynajmniej "21 dni", bo "Galaretka" juz o wiele bardziej smakowita.
Muchy radzą sobie nadzwyczajnie dobrze. Ale w sumie po takiej promocji w innych audycjach nie ma sie czemu dziwić. Nie mówie, że to zły zespół ale nie moge sobie wyobrazić jakim cudem z takim materiałem dość alternatywnym dają sobie radę tak dobrze.
ku3a pisze:sukcesy Much mnie mocno dziwia. Nie zeby to bylo slabe, ale... nie az tak dobre. A przynajmniej "21 dni", bo "Galaretka" juz o wiele bardziej smakowita.
ostatnio nie słuchałam 'offensywy'. podejrzewam, że tam może działać niezła promocja redaktora, który jest przeca ojcem chrzestnym tego zespołu.
Martyr pisze:Tak, teraz grzałka niezbędna, a ta z Sex Pistols nadaje sie znakomicie!
Moim zdanie Conquest jest do tego znacznie lepszy.
jak można to porównywać to tak jakby porównywać sól i cukier. Sex Pistols są wielcy i to było kiedyś nie powinno ich być dziś na liście bo muszą walczyc jak zwykła piosenka, a to taka troche profanacja legendy. Conquest to zupełnie nowa piosenka historia ją dopiero osądzi.
marsvolta pisze:jak można to porównywać to tak jakby porównywać sól i cukier. Sex Pistols są wielcy i to było kiedyś nie powinno ich być dziś na liście bo muszą walczyc jak zwykła piosenka, a to taka troche profanacja legendy. Conquest to zupełnie nowa piosenka historia ją dopiero osądzi.
ale wobec Twojej argumentacji... to sól czy cukier jest legendą?