Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Mam pytanko: jak wyobrażacie sobie listę za paredziesiąt lat, bez pana Marka N.? Jak ona może wyglądać? Jakieś sugestie? Ja uważam, że na początku mogłoby być ciekawie, ale później przyszłaby tęsknota za nim... Tak to jest, im coś dalej, tym się uważa to za lepsze czasy
Lista na pewno sie zmieni, bo nowy prowadzący zawsze coś zrobi po swojemu, ale i tak zawsze lista będzie sie kojazyła z Panem Markiem, a następcy będą do niego porównywani
no zobaczymy. chociaż może się tak zdarzyć, że nowy prowadzący będzie lepszy od Marka . Sentyment zawsze zostaje, ale jeśli ktoś coś zrobi lepiej ciekawie i mądrzej, no to... wiadomo.
ja wiem, czy nikłe? 5 osób się wypowiedziało. a tak w ogóle to robicie z pana Marka bohatera... on dla mnie był kimś takim przez konćówkę '90 i początek '00, a teraz już nim nie jest, bo zacząłem szerzej patrzeć na muzykę.