zajrzyj koniecznie

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

Awatar użytkownika
emilencja
Listy Przebojów Trójki słucham od: 219

zajrzyj koniecznie

Post autor: emilencja »

Przepraszam że zamieszczam to bez zapotrzebowania, ale mam kilka ciekawych linków i nie mogę się powstrzymać (skupię się tylko na pozycjach z Listy, ale jest wiele wiele innych - wystarczy poszperać). Jeśli ktoś z Władz Forum postanowi usunąć ten post - nie będę miał żalu, ale uprasza się wziąć pod uwagę, że dla niektórych będzie to pierwsza styczność z tymi widokami, a kilka osób być może nawet nie zdaje sobie sprawy że takie obrazy powstały ...

Madame - Może właśnie Sybilla - teledysk prosto z programu 2 TV

Madame - Gdyby nie szerszenie - na żywo Jarocin `85

Aya Rl - Ulica miasta - teledysk (nieco inna wersja niz znamy z płyty, albo po prostu pocięty i zakończony fragmentem instrumentala "Polska"

Republika - Moja krew - na żywo z Jarocina `85 - słynny koncert na którym muzycy obrzucani dobrze wyleżakowaną maślanką, a na koniec "miotacze" śpiewali sto lat i prosili o bis ...

Lady Pank - Zostawcie Titanica - teledysk

Lady Pank - Fabryka małp - teledysk

Oddział Zamknięty - Kto tu mierzy czas - na żywo - fragment filmu "To tylko rock" - stary, dobry Jary w doskonałej formie ... jeszcze ...

Rezerwat - Zaopiekuj się mną - teledysk

Rezerwat - Parasolki - teledysk

Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive

Duran Duran - Notorious - teledysk

Dire Straits - Brothers In Arms - teledysk

Limahl - Too Much Trouble - teledysk

Kajagoogoo - The Lion`s Mouth - teledysk

Classix Nouveaux - Never Again - teledysk

Tsa - Zwierzenia kontestatora - teledysk

Pet Shop Boys - Suburbia - teledysk

Red Box - Chenko - teledysk z MTV z czasów świetności - pamiętacie jeszcze te plansze z tytułami ? - niestety wersja `87 (ale innej chyba nie ma)

Crowded House - Don`t Dream It`s Over - teledysk

Paul Young - Come Back And Stay - teledysk

Wham! - I`m Your Man - teledysk

Culture Club - The War Song - teledysk

Spandau Ballet - Gold - teledysk

Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight - teledysk

jeśli będzie zapotrzebowanie i akceptacja, wrzucę coś jeszcze - ale nie wiem czy jest po co, skoro wystarczy wpisać w tamto okienko czego się szuka :)

pozdrawiam
Emil
IZA

Post autor: IZA »

Pet Shop Boys - Suburbia - teledysk
Jakby było (a może jest, nie wiem – nie oglądam stacji muzycznych od dłuższego czasu) jakieś głosowanie na TOP wszechczasów klipów, ten z pewnością znalazłby się w mojej pierwszej 10tce.
Awatar użytkownika
Gary

Re: zajrzyj koniecznie

Post autor: Gary »

emilencja pisze:Limahl - Too Much Trouble - teledysk
Classix Nouveaux - Never Again - teledysk
Red Box - Chenko - teledysk z MTV z czasów świetności - pamiętacie jeszcze te plansze z tytułami ? - niestety wersja `87 (ale innej chyba nie ma)
Paul Young - Come Back And Stay - teledysk
Wieki nie widziałem tych teledysków> :D
Ta krótka wersja "Chenko" zawsze taka jakaś uboga mi się wydawała.
ODPOWIEDZ