Zgłaszamy gdzieś jakieś propozycje?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja bym tam chciał by jesli juz do niego dojdzie poprowadził go ktoś inny. Pomny ostatnich doświadczeń w PT jakoś nie bardzo ten pomysł mi się podoba.
No było, ale nie ma. Widocznie nie było osoby która by miała czas/chęć aby to ogarnąć.
Co do prowadzenia to chętnie odstąpię go komuś innemu. Mogę policzyć wyniki i przesłać osobie/om prowadzącej/ym. Mogę też poprowadzić część, chociaż się do tego nie palę.
Myślę, że można dać na to powiedzmy dwa tygodnie. Jutro spróbuję ogarnąć zestaw z zeszłego roku minus utwory, na które nikt nie głosował.
Jesteśmy. Szacun Przemku za "NIE"
Fragment, w którym zgadzam się z Tobą w zupełności. Tak to było wielkie oszustwo, kombinatorstwo i zarazem zrobione w stylu "co mi zrobisz jak mnie złapiesz". każdy to widział, ale niektórzy z jakiejś dziwnej sympatii do osoby kajmana wolą nie ruszać tematu. Gdyby to było raz, to pal licho, ale jest to kolejna powtórka z oszustwa. Tygodniowa, top nowości i pewnie jeszcze wiele innych głosowań. Z mojej strony optuję za tym by w każdym plebiscycie jak i głosowaniach ta osoba oddawała swe głosy w dużo krótszym czasie niż pozostali, aby wreszcie nikt nie zarzucał koledze oszustw, hipokryzji itd.
Ja już kiedyś pisałem, że admini nie będą zabierać głosu w sprawie kajmana. Dlaczego? Ano dlatego, że za bardzo go znają i nie chcą ingerować, tego niestety nie da się ukryć. Ale szanuję i podziwiam odzew jednego z nich w plebiscycie topowym, tylko, że to za mało. Wiemy co się stało, ale może przeczekajmy burzę, jakoś to będzie. Jakoś będzie tylko, że jak czas pokazuje te burze wracają.szeptun68 pisze: ↑sob lis 04, 2023 7:13 pm Może już czas zamienić się w czyste zło jak kajman? Może trzeba żyć by przeszkadzać? Może w ogóle zacznijmy na pw wzajemnie sobie grozić. Może wprowadźmy zasadę wzajemnej nienawiści. Wstyd admini. Nie obchodzi Was nic co jest związaze z wzajemnym szacunkiem forowiczów.
Za to co napisałeś w powyższych cytowanych słowach to powinieneś dostać pochwałę, bo jako jeden z nielicznych widzisz kombinatorstwo, oszustwo i olewanie innych osób. Jasno to piszesz. Co do ostatniego zdania to wiem o zaistniałej sytuacji, ale to jest całkiem inna sprawa.
+1.gioconda2 pisze: ↑sob lis 04, 2023 9:07 pm Kajmanie - nazwanie Ciebie czystym złem to przesada, nie podoba mi się to określenie i protestuję przeciwko używaniu takich epitetów wobec Twojej osoby.
A biorąc pod uwagę Twój stosunek do zasad, regulaminów, do swobodnego ich interpretowania i rozstrzygnieć wg wlasnego widzimisię, to jestem PPZECIW liczeniu i prezentowaniu przez Ciebie Topu.