dzieki za wspolne 12 godzin! bylo rewelacyjnie, a ze czasem sie nie zgadzalismy, to przeciez normalka

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
no pewnieYacy pisze:Martyrko a może do 4.01 przy notowaniu nr 1 Listy Przebojów Marka Niedźwieckiego?Martyr pisze:a nie lepiej 5.01.2008 podczas Listy? zapraszamy do dyskusji w trakcie trwania notowania...
Ależ skąd!. Wprawdzie była tu w trakcie Topu pewna grupa pod przewodnictwem Moderatora, ale to tylko taka niewielka garstka malkontentów.dyl.sowizdrzal pisze:Wreszcie, wreszcie jakies bratnie ucho! Jakis zmasowany atak na Floydow w tym roku wszyscy tu przypuszczaja :-/zielonakoniczynka pisze:po roku znowu tu jestemi znowu wszystkie moje kciuki zaciśnięte za Floydów!!!!!!!!
Chyba kogoś robisz w balona (bez obrazy). Czy nie słyszałeś także o Niedźwieckim , Kaczkowskim, Sito, Kydryńskim ...as pisze:natrafiłem na notowania wszechtopów i to przypadkowo a jestem słuchaczem trójki od lat 80-tych . Coś słaba reklama jest tego notowania skoro umknęło mi aż 13 notowań.
Z kilkudniowym opóźnieniem, ale dołączam do zabawy w rekomendowanie utworów, które nie znalazły się w setce dla wykonawców, którzy mieli inne utwory w setce.fastred pisze:PS: Co polecacie z King Crimson? Przypominam o dawno zapomnianej zabawie...
Robinson pisze:- wszystkie Pink Floyd w pierwszej 50-tce - dzięki temu zrobiło się miejsce na kolejne 8 PF w drugiej 50-tce, prawda Ku3a?
a ponizsze minusy plusami:Robinson pisze:Plusy:
- awans Shine on i Time
- spadek One i With or without you
- awans Korowodu
- spadek Enjoy the silence
- spadek T.love
Robinson pisze:Minusy:
- spadek Hey you
- nadmierny awans Californication
Ale czytając wczoraj te wszystkie komentarze, zauważyłem, że bardzo wyczekiwałeś na utwory PF. Prawdopodobnie wynikało to z faktu, że dawno ich nie słuchałeś i nie mogąc się ich doczekać, chciałeś wszystkie ich utwory usłyszeć tak szybko jak tylko można.ku3a pisze:oprocz tego, rowniez ponizsze plusy sa dla mnie minusami:Robinson pisze:Plusy:
- awans Shine on i Time
Robinson pisze:Ale czytając wczoraj te wszystkie komentarze, zauważyłem, że bardzo wyczekiwałeś na utwory PF. Prawdopodobnie wynikało to z faktu, że dawno ich nie słuchałeś i nie mogąc się ich doczekać, chciałeś wszystkie ich utwory usłyszeć tak szybko jak tylko można.
Robinsonie, nieźle wychodzi Ci rola Sherlocka Holmes'aku3a pisze:
nie da sie ukryc, ze czesciowo Twoje przypuszczenia sa prawdziwe - dawno tych utworow nie sluchalem