temik3 pisze: ↑czw paź 12, 2023 9:49 am
Po 20 tygodniach było wiadome
Może Ty w swoim geniuszu widziałeś, ale zwykłe szaraczki nie miały o tym pojęcia, szczególnie że wyglądało to podobnie jak w ostatnich latach istnienia LP3. Sporo było utworów ze względnie dużym stażem (bo kilkanaście czy nawet 20 tygodni to duży staż nie jest), ale połowa z tego wyraźnie dołowała. Moim zdaniem przeciętny słuchacz mógłby zauważyć takie tendencje tak gdzieś po 35 notowaniu.
jollyroger72 pisze: ↑czw paź 12, 2023 5:06 pm
Nie ma czego szukać, bo po 20 notowaniach niczego nie było.
Oczywiście, bo nie było wtedy potrzeby szukania jakiś rozwiązań. Później takie próby były, ale wywoływały często skutek odwrotny do zamierzonego. Dodanie znacznika nowości, potem przedłużenie go na trzy tygodnie, oznaczanie weteranów.
jollyroger72 pisze: ↑czw paź 12, 2023 5:06 pm
A późniejsze rozszerzenie poczekalni to psu na budę.
To moim zdaniem w ogóle był bardzo zły pomysł.
temik3 pisze: ↑pt paź 13, 2023 12:18 pm
Piszesz bzdury od dłuższego czasu
To jest Twoja opinia.
nagle każesz szukać w archiwum
To było tyle razy wałkowane że same linki trzeba by było pisać w kilku postach.
odpisano mi, że "Oni nic nie mogą"
Bo to słuchacze decydują o wynikach, a nie redakcja.
"Grajcie więcej innej muzyki, dodawajcie więcej nowości", to odpisywano mi, że "to się nie przyjmie".
My odpisywaliśmy czy redakcja? Jeżeli chodzi o nas to sami pisaliśmy, żeby dodawać więcej utworów klimatach trójkowych, co do innych to faktycznie nie widzieliśmy sensu zaśmiecania zestawu komercyjną muzyką, która nie ma uznania u słuchaczy.
Ostatnio napisałem to samo o Europe i o dziwo dodali.
Było u nas promowane i wielu z nas zgłaszała ten utwór na stronie radia. I przeszła jako propozycja słuchaczy (nie pamiętam czy nie było tak też z Bigiem Dayem.
tylko Ty i kilka innych osób nie chcecie aby ona była
Oczywiście, że chcemy. Widzimy w niej wady, ale wolimy, żeby była z wadami niż żeby jej nie było.