Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
puki co pewny jest tylko występ The Chemical Brothers. A reszta gwiazd? Kogo typujecie? Moje typy : Radiohead, Interpol, Artctic Monkeys, Justin Timbeland
To by była rewelacja. Szydło wróciła z ich koncertu rozłożona na drobniutkie czastki mowiąc, ze było to wręcz boskie przezycie. hehe - chciałbym to sprawdzic
jak nie Radiohead to może Oasis lub Coldplay -obie grupy w okresie około festiwalu wydadzą nowe albumy więc jest okazja by ściągnąć. Według klucza z którego korzysta Alter Alt w tym roku jednak Artic Monkeys powinni wystąpić jak nie oni to jakiś inny w miarę nowy indi rockowy band.
póki co pewne występy Chemical Brothers, M.I.A i Gentleman ...jak myślicie kogo dziś urocza Aga Szydłowska przedstawi?
Moje typy Interpol, Klaxons, Arcade Fire w sumie nie typy tylko wykonawcy których bym chciał
PJ Harvey raczej odpada, w końcu przyjeżdża w maju do Warszawy /poszedłbym... gdybym miał za co, jak na moją kieszeń ceny biletów zaczynają przekraczać wszelkie granice absurdu... a szkoda, bo taki wysyp koncertów! Serj Tankian, PJ Harvey, Stacey Kent - to tylko niektóre z wielu. Ja już nie mówię o berlińskim koncercie Radiohead.../
Zobaczymy. Szczerze mówiąc, patrząc na dotychczas ujawnionych wykonawców, odechciewa mi się nawet myśleć o tegorocznym Openerze. No, ale zeszłorocznemu to już chyba nic nie dorówna /nawet, jeśli pojawi się Band of Horses, który jest już pewniakiem w Roskilde/. Choćby ze względu na ostatni koncert drugiego dnia i resztę headlinerów
Mikołaj źiólkowski powiedział ze zespoły które były wymienione prze Age jako propozycje wystąpią na Open`erze ale oczywiście nie wszystkie. Pj harvey no może jeszcze sie łudzę że jednak ,puki co ludzie z Alter Alt nadmuchali balon oczekiwań ,żadnej rockowej grupy nie przedstawiono do tej pory więc jeszcze będzie ciekawie
I.C 1987 pisze:żadnej rockowej grupy nie przedstawiono do tej pory więc jeszcze będzie ciekawie
Wystarczyło poczekać 2,5 tygodnia...
Na Openerze wystąpią... Sex Pistols!!! Cofam to, co mówiłem wcześniej - dla Beiruta i Pistolsów warto jechać Szkoda tylko, że mam póki co trochę inne plany na początek lipca, których pewnie nie uda się nagiąć...
kasia! pisze:kto by się tam Sex Pistols zajmował Manic Street Preachers przyjeżdżają do Polski. Najlepsza wiadomość w ostatnich dniach (przynajmniej dla mnie)
!!!!! Właśnie się o tym dowiedziałem... !!!!! No nie, Maniacy to jeden z moich ulubionych zespołów, a przyjeżdżają na... Cracow Screen Festival, na który stwierdziłem, że nie pojadę, bo występują tam tragiczne zespoły... Zresztą i tak mam inne plany na weekend majowy Ale jak się okaże, że nie wypalą i będę siedział w domu, to...
oni chyba sobie jaja robią z fanów, to już 4 koncert który odwołują. pamiętam ja mieli zagrać w 2001 i dosłownie na kilkanaście dni przed koncertem odwołali, a już miałam bilet w rękach
kasia! pisze:kto by się tam Sex Pistols zajmował Manic Street Preachers przyjeżdżają do Polski. Najlepsza wiadomość w ostatnich dniach (przynajmniej dla mnie)
Manic nie są jakąś kultową grupą nie mieli jakiegoś wielkiego wpływu na rozwój muzyki w przeciwieństwie do Sex Pistols którzy są żywą legendą
sama osobiście aby nie tworzyć offtopów napiszę tu. Czytałam , że Coldplay dostali za koncert w Japonii 1,2 mln funtów za koncert na festiwalu w Japonii więc nie sądzę ,żeby stać było Ziółkowskiego na ciągnięcie ich do Polski ( ale to napisali na stronie thesun nie to żebym czytała )
Ostatnio zmieniony pn mar 17, 2008 1:04 am przez kasia!, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytałem ale czytałem też o kwotach które dostali Sex Pistols za koncerty w poprzednim roku, za te specjalne koncerty. Snoop Dog jest najdroższym artystom hip-hop a mimo to był na Open`erze`
I.C 1987 pisze:Czytałem ale czytałem też o kwotach które dostali Sex Pistols za koncerty w poprzednim roku, za te specjalne koncerty. Snoop Dog jest najdroższym artystom hip-hop a mimo to był na Open`erze`
no to MZ wydał prawie całą kasę na SP i teraz kompletuje tańsze gwiazdy tak by zapewniły listę
Fajnie by było zobaczyć My bloody valentine na żywo
nie wiemy ile kosztowało Sex Pistols jaki jest budżet imprezy ,żadnej gwiazdy hip-hop póki co nie ma. Kiedyś Szydło podała kilku artystów Żioło przyznał że część z nich w tym roku będzie.
jak już wcześniej pisałam Manics odwołali swój koncert w Krakowie, teraz mają zagrać w Poznaniu. widzę, że coraz dalej będę musiała jechać. był ktoś kiedyś w Poznaniu na Malcie? fajnie tam jest?