XIV Top Wszechczasów Trójki 31.12.07/01.01.08
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- zielonakoniczynka
- Carlit
- Listy Przebojów Trójki słucham od: marzec 1983
- Kontakt:
Totalna porażka. Jestem sfrustrowany, poirytowany i generalnie nieszczęśliwy!
Co za KRETYN wymyślił żeby robić TOP robić w Sylwestra i Nowy Rok. Wczoraj to jeszcze jakoś poszło, ale dziś nic sobie nie posłuchałem. Jak tak ma wyglądać TOP Wszechczasów to po jaką cholerę go w ogóle robić!
Człowiek się oczeka cały rok a potem nic z tego nie ma...
Co za KRETYN wymyślił żeby robić TOP robić w Sylwestra i Nowy Rok. Wczoraj to jeszcze jakoś poszło, ale dziś nic sobie nie posłuchałem. Jak tak ma wyglądać TOP Wszechczasów to po jaką cholerę go w ogóle robić!
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
napisałam trochę więcej, ale trafiłam na awarię
.
więc tylko - wielkie dzięki za wspólną obecność. było baaaardzo miło. do spotkania za rok na pewno tu, a wcześniej na pewno gdzie indziej
.

więc tylko - wielkie dzięki za wspólną obecność. było baaaardzo miło. do spotkania za rok na pewno tu, a wcześniej na pewno gdzie indziej

Ostatnio zmieniony śr sty 02, 2008 3:00 pm przez neon.ka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wiem ze to nie to samo co słuchanie na żywca, ale... jest szansa ze możesz sobie odsłuchac nagrania 14-tego Topu Wszech Czasów... Zdaje sie ze mkonst nagrywał top i umieści go na swoim chomiku..Carlit pisze:Totalna porażka. Jestem sfrustrowany, poirytowany i generalnie nieszczęśliwy!

-
ehh nie wyszło pisnie, bo goście trochę się zasiedzieli.. słuchałam za t zawzięcie i może coś opiszę, co mi się nasunęło:
Dużo Pink Floyd. Lubię ich, ale może daliby szanse komu innemu?
Riders on the storm. Świetny klimat piosenki.
Dni którychnie znamy. Wiem, ze puiosenka ważna, wiem, że wiele osób głosowało, lubię tę piosenkę, ale nie na top.
Omega zdecydowanie za nisko, a One-u2 za wysoko.
Kult powinien wyprzedzić Perfect.
King crimson - bardzo dobrze, że w Top10.
Pierwsza trójka - całkeim nieźle, ale queen powinno być czwarte.
Jeszcze archive w top5.
Dziękuję za obecność na forum i miłą dyskusję, a jak wrócę to poczytam, co pisaliście odkąd mnienie było:)
Dużo Pink Floyd. Lubię ich, ale może daliby szanse komu innemu?
Riders on the storm. Świetny klimat piosenki.
Dni którychnie znamy. Wiem, ze puiosenka ważna, wiem, że wiele osób głosowało, lubię tę piosenkę, ale nie na top.
Omega zdecydowanie za nisko, a One-u2 za wysoko.
Kult powinien wyprzedzić Perfect.
King crimson - bardzo dobrze, że w Top10.
Pierwsza trójka - całkeim nieźle, ale queen powinno być czwarte.
Jeszcze archive w top5.
Dziękuję za obecność na forum i miłą dyskusję, a jak wrócę to poczytam, co pisaliście odkąd mnienie było:)
- piotreklp3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
- Kontakt:
Top, top, top i po topie.
To był mój trzeci Top Wszechczasów, który słuchałem i wszystkie trzy w całości przesłuchane. Radio włączone trochę głośniej niż zwykle, wyłączone światło, leżenie na dywanie w pobliżu choinki z włączonymi światełkami - niezapomniana atmosfera.
Led Zeppelin - Stairway To Heaven całkowiecie zasłużenie na miejscu pierwszym.
Do następnego roku. Do następnego, 15 Topu Wszechczasów
To był mój trzeci Top Wszechczasów, który słuchałem i wszystkie trzy w całości przesłuchane. Radio włączone trochę głośniej niż zwykle, wyłączone światło, leżenie na dywanie w pobliżu choinki z włączonymi światełkami - niezapomniana atmosfera.
Led Zeppelin - Stairway To Heaven całkowiecie zasłużenie na miejscu pierwszym.
Do następnego roku. Do następnego, 15 Topu Wszechczasów

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a ja właśnie wróciłem do domu. i - oczywiście tęż mi padło forum - dopiero teraz moge podziękować za wspóne 2 dni i świetne 12 godzin z muzyką i z Wami.

Martyrko a może do 4.01 przy notowaniu nr 1 Listy Przebojów Marka Niedźwieckiego?Martyr pisze:a nie lepiej 5.01.2008 podczas Listy? zapraszamy do dyskusji w trakcie trwania notowania...RAV pisze:No to do 31 12 2008

No, wreszcie działa... Tuż po zakończeniu Topu wyskakiwały mi ciągle jakieś błędy... No cóż, tak to jest, jak na forum wchodzi 200 osób 
Jednak przemęczyłem sąsiadów tym Again'em. 16 minut na fulla... A potem jeszcze DS i LZ głośniej niż zazwyczaj... Dobrze, że Top kończył się o 20, a nie np. o 23, bo sąsiedzi pewnie wezwaliby policję...
A już za rok niewielki jubileusz - 15. notowanie TWC! Póki co ja się wyłączam, do usłyszenia

Jednak przemęczyłem sąsiadów tym Again'em. 16 minut na fulla... A potem jeszcze DS i LZ głośniej niż zazwyczaj... Dobrze, że Top kończył się o 20, a nie np. o 23, bo sąsiedzi pewnie wezwaliby policję...

A już za rok niewielki jubileusz - 15. notowanie TWC! Póki co ja się wyłączam, do usłyszenia

- Carlit
- Listy Przebojów Trójki słucham od: marzec 1983
- Kontakt:
Dzięki za radęMartyr pisze:wiem ze to nie to samo co słuchanie na żywca, ale... jest szansa ze możesz sobie odsłuchac nagrania 14-tego Topu Wszech Czasów... Zdaje sie ze mkonst nagrywał top i umieści go na swoim chomiku..Carlit pisze:Totalna porażka. Jestem sfrustrowany, poirytowany i generalnie nieszczęśliwy!