Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Witajcie, mój pierwszy post. Widzę, że dyskusja o TOPie trwa w najlepsze. Cieszą mnie wasze typy pierwszej trójki. Myślę, że po koncercie LZ w Londynie Schody do nieba będą na pierwszym, Pinkflojdzi na drugim a 3 Brothers in Arms. Pozdrawiam
kwiaciareczka pisze:Ktoś pytał czy pamiętamy kto był pomysłodawcą nadania przez wszystkie stacje jednej piosenki Niemena. Nie pamiętamy. No i kto podał ten pomysł w końcu???
Ja myślę, że to Marek. Ale, że nie jestem pewien to spytałem.
wzajemnie pisze:Witajcie, mój pierwszy post. Widzę, że dyskusja o TOPie trwa w najlepsze. Cieszą mnie wasze typy pierwszej trójki. Myślę, że po koncercie LZ w Londynie Schody do nieba będą na pierwszym, Pinkflojdzi na drugim a 3 Brothers in Arms. Pozdrawiam
wzajemnie pisze:Witajcie, mój pierwszy post. Widzę, że dyskusja o TOPie trwa w najlepsze. Cieszą mnie wasze typy pierwszej trójki. Myślę, że po koncercie LZ w Londynie Schody do nieba będą na pierwszym, Pinkflojdzi na drugim a 3 Brothers in Arms. Pozdrawiam
Ja też tak myślę, że po koncercie Zeppelini zbudowali sobie schody na szczyt topu wszech czasów.
kwiaciareczka pisze:Ktoś pytał czy pamiętamy kto był pomysłodawcą nadania przez wszystkie stacje jednej piosenki Niemena. Nie pamiętamy. No i kto podał ten pomysł w końcu???
posty tak szybko przelatują... ja pisałem że Niedźwiedź, chyba. Ale teraz już jestem pewien. Znaczy mam potwierdzenie.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 8:42 pm przez Yacy, łącznie zmieniany 1 raz.
Witamy spóźnialskich! Załapałeś/złapałaś się na ścisły top
Może i spóźnialski ale nie miałem/am czasu wcześniej tu zajrzeć. TOPa rzecz jasna słucham regularnie od kilku lat i jestem zagorzałym fanem muzyki LZ, dlatego chcę by ich piosenka wygrała.