Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
cisgadek pisze:Ja tam zbytnio nie przepadam za Floydami
właśnie zdecydowanie lepsze są Led Zeppelin, Dire Straits, Metallica, U2
a nawet Archive
Nie znam się dobrze na LZ, a Metallica, DS i U2 to w ogóle inna muzyczna bajka, ale najbardziej bulwersuje mnie by porównywać Archive to PF. Zespół który nagrał 1 czy 2 znaczące kawałku, mase przeciętnej muzyki i dwa średnie albumy kontra legenda. ładnie to tak
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 7:00 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
RZP = komercha straszna wogóle ten top dla Niedźwiedzia to dla mnie porażka ... słabe piosenki były w zestawie ..... ale nie moge wybaczyć kierownictwu trójki ze nie próbowali zatrzymać Niedźwiedzia :/ bez niego jest to inaczej ale "Piotrków" podziwiam za to ze podjeli się tak odpowiedzialnego zadania i tak dobrze go wykonują... równa
Floyd pisze:ja sie zastanawiam tylko, dlaczego na topie nie ma takich perelek Genesis, jak: Supper's Ready, Frth of Fifth, Dancing With The Moonlit Knight, itd. Chodzi glownie o Gabrielowski okres.
Absolutnie sie zgadzam. Pamietam szok, kiedy odkrylem stare Genesis - jakos tak zupelnie mi nie gralo z podrygiwaniami Collinsa. Nursery Cryme, Trespass, Foxtrot czy Slling England by the Pound (!) to sa naprawde genialne plyty.
radzio89 pisze:RZP = komercha straszna wogóle ten top dla Niedźwiedzia to dla mnie porażka ... słabe piosenki były w zestawie ..... ale nie moge wybaczyć kierownictwu trójki ze nie próbowali zatrzymać Niedźwiedzia :/ bez niego jest to inaczej ale "Piotrków" podziwiam za to ze podjeli się tak odpowiedzialnego zadania i tak dobrze go wykonują... równa
Masz innych odniorcow. Kiedy tu lecial Shine on to u Marka na 21 byl Marylion a na 20 Annie Lennox - This must be an Angel, We are the champions na 18 tym..... Mnie sie wydaje ze to dobrze! Kazdy moze znalezc cos dla siebie. Ja na zlotych slysze duzo utworow ktore lubie ktorych tutaj jakos nie ma.
saferłel pisze: (...) najbardziej bulwersuje mnie by porównywać Archive to PF. Zespół który nagrał 1 czy 2 znaczące kawałku, mase przeciętnej muzyki i dwa średnie albumy kontra legenda. ładnie to tak
O to, to! Pisalem juz o tym, tez tego nie moge zniesc
neon.ka pisze:no i ładnie, Mettalica to flaki z olejem, Pink Floyd też, niech tylko ktoś tak napisze o Archive...
nie ma problemu
a to jeszcze leci?...
Leci leci:) a na Zlotych na 21 Marylion....
Jeśli chodzi o Archve to jest kapela z ostatnich lat i siłą rzeczy jest na topie. Ciekawe czy ktoś pamiętać będzie o nich za 20 lat.
Ale mimo wszystko Again jest ok.