widać ja nie jestem "kimkolwiek"kajman pisze: sob maja 27, 2023 7:41 am Nie wpadłbym na to, że ten utwór może się komukolwiek podobać.
trochę chyba przesadzasz, bo zapewne znasz gorsze rzeczy - Twoim zadaniem - które się komuś podobają?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
widać ja nie jestem "kimkolwiek"kajman pisze: sob maja 27, 2023 7:41 am Nie wpadłbym na to, że ten utwór może się komukolwiek podobać.
bo Lukather oficjalnie ogłosił że TOTO już nie istnieje
Pan Marek olał sprawę, już o tym pisałem, nawet po apelach słuchaczy o dodanie tego pierwszego singla stwierdził, że nie będzie dodawał, bo szorowałby doły poczekalni. To słuchacze dodali, z tym że nawet nie szoruje tych dołów, więc w sumie miał rację.Yacy pisze: sob maja 27, 2023 12:10 am Pan marek pewnie nie chce osłabiać poprzedniego singla, ale ten jest o wiele lepszy.
Tylko czemu to nie TOTO?![]()
Już nieaktualneNeo01 pisze: pn maja 22, 2023 9:22 pm Jakby co, to ja na przyszłość proponuję:
Joe Bonamassa - I Want To Shout About It
nie dziwię się.adr pisze: pt cze 02, 2023 11:12 am przestało mnie bawić wybieranie propozycji w sytuacji, gdy patroni muszą sami np. Depeszów dorzucać do zestawu.