Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Trza pogadać z Redaktorami aby ograniczyć ilość utworów jednej kapeli do 5.
...chcesz te same kroki robić co M.N... przecież jak jest hit to jest i już każdy ma równe szanse A nowości do głosowania w brud!
słyszyszałeś teraz TIME jaki klasyk i co chciałbyś z niego zrezygnować?
No to teraz "Długość dźwięku..." jak nic ... Bardzo dobrze rozpromowany utwór Myslovitz... choć ja osobiście wolałabym żeby był tu własnie inny utwór tej grupy
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 4:50 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
saferłel pisze:Niech się lepiej rejestrują by było 80 na forum i 27, ale gości ...chociaż w sumie nie znosze dużego tłoku.
Niekoniecznie... niech się ludzie rejestrują i stają się aktywni — ,,martwych dusz'' mamy już całkiem sporo, i nie wiadomo czy się zarejestrował człowiek myślący, czy jakiś spam-boot.
34. Myslovitz -Długość Dźwięku Samotności super
czy u Was też tak mocno i obficie pada śnieg. Taka fajna atmosfera Time, Zombie (herbatka) muszę coś wykombniowac do jedzenia i jeszcze Myslovitz super klimat
ulice już białe i to dość mocno... zima znów zaskoczy kierowców i tych panów co odśnieżają bo dzis chyba mają wolne
kocin pisze:ku3a a co Ty tak tych Floydów nie lubisz ?
pojedynczo da sie ich sluchac, ale tyle ich na Topie mnie po prostu denerwuje. i moze niech tyle wystarczy...
Po prostu jest ich za duzo! I to nie zlosliwosc. Ja np fan Dzemu nie oddalem glosu ani na Whisky ani na Wehikul dlatego ze po porstu mi sie nie podobaja na tyle aby w topie byly. Kieruje sie raczej piosenka a nie grupa.
OT: Jakby ktos jeszcze nie mial tego szczescia obejrzyc "Kevina sam w domu" to zapraszam o 16.45 na Polsat
41 - 1 WOMAN IN LOVE ^ BARBRA STREISAND
42 - 1 MONEY FOR NOTHING ^ DIRE STRAITS (Sting backing vocal)
43 - 1 KNOCKIN' ON HEAVEN'S DOOR ^ BOB DYLAN (Roger McGuinn on guitar)
44 - 1 SULTANS OF SWING ^ DIRE STRAITS
45 - 1 SAMBA PA TI ^ SANTANA
??? FLASHDANCE… WHAT A FEELING ^ IRENE CARA
spoza zestawu NEW YEAR'S DAY ^ U2
spoza zestawu HAPPY NEW YEAR ^ ABBA
* godzina 15:00 - Marek Niedźwiecki
46 - 1 HIGHWAY TO HELL ^ AC/DC
47 - 1 ARAHJA ^ KULT
48 - 1 KOCHAM CIĘ JAK IRLANDIĘ ^ KOBRANOCKA
49 - 1 NOTHING COMPARES 2 U ^ SINEAD O'CONNOR
50 - 1 THE HOUSE OF THE RISING SUN ^ THE ANIMALS
[quote="Tomekk"]34. Myslovitz -Długość Dźwięku Samotności super
czy u Was też tak mocno i obficie pada śnieg. Taka fajna atmosfera Time, Zombie (herbatka) muszę coś wykombniowac do jedzenia i jeszcze Myslovitz super klimat
ulice już białe i to dość mocno... zima znów zaskoczy kierowców i tych panów co odśnieżają bo dzis chyba mają wolne [/quote]
U mnie wcale nie pada, herbatka się skonczyła, wafle ryżowe też żywię się teraz postami na forum
Tomekk pisze:34. Myslovitz -Długość Dźwięku Samotności super
ulice już białe i to dość mocno... zima znów zaskoczy kierowców i tych panów co odśnieżają bo dzis chyba mają wolne
jblaminsky pisze:
OT: Jakby ktos jeszcze nie mial tego szczescia obejrzyc "Kevina sam w domu" to zapraszam o 16.45 na Polsat
Bardzo bym chciał, ale to ma sens tylko z dźwiękiem. W dodatku telewizor stoi w drugim pokoju okupowany przez rodziców, którzy nie za bardzo tego lubią. Ale obejrzałem odcinkami na Tubie