Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
nie wiem, czy powinnam to tu umieszczać ale może jednak kogoś to zainteresuje .
'(...) Z kolei w Nowy Rok, 1 stycznia 2008 r., między godziną 19 a 21, w radiu [BIS, dop. neon.ka] będzie można wysłuchać koncertu grupy Myslovitz. Od stycznia zespół rozpoczyna 12-miesięczny urlop. Muzycy robią sobie roczną przerwę zarówno od nagrywania i pracy w studio, jak również od występów na żywo. Koncert został zarejestrowany 12 grudnia w warszawskim klubie Stodoła.' [źródło: onet.pl]
dzięki serdeczne za informację
moje dzieci bardzo będą zadowolone z tego koncertu (ja pewnie również szczególnie, że następnego dnia po Stodole - 13 grudnia - byliśmy w Katowicach na "ostatnim" ich koncercie)
a Ku3a pewnie przeżyje go raz jeszcze
dzięki
przezywac to bede musial raz jeszcze, ze nie zagrali "Chcialbym umrzec z milosci"...
skup się na fantastycznej 'peggy brown' .
poprzeżywam bardzo chętnie, tylko godziny nie za bardzo... w związku z tym pytanie takie - czy ktoś może będzie tak miły i nagra ten koncert?... proszę ładnie.
Jacku, a jak będziesz też (od)słuchiwał, daj znać dla zaspokojenia mojej ciekawości, czy katowicki set różnił się znacznie od warszawskiego. czy podobałby się bardziej Ku3ie?
[swoją drogą to gdybyś zdążył kupić bilety, to miałabym okazję spotkać Ciebie już kilka dni wcześniej niż na zlocie - właśnie w Stodole).
neon.ka pisze:skup się na fantastycznej 'peggy brown' .
masz racje
neon.ka pisze:poprzeżywam bardzo chętnie, tylko godziny nie za bardzo... w związku z tym pytanie takie - czy ktoś może będzie tak miły i nagra ten koncert?... proszę ładnie.
aaa, faktycznie, to dzisiaj przeciez. w zwiazku z tym na 100% nie bede sluchac na zywo ani przez sekunde. tez licze na kolegow erejstratorow..
neon.ka pisze:Jacku, a jak będziesz też (od)słuchiwał, daj znać dla zaspokojenia mojej ciekawości, czy katowicki set różnił się znacznie od warszawskiego. czy podobałby się bardziej Ku3ie?
juz sie pytalem Jacka na zlocie - tez nie zagrali mojego nr 1...
neon.ka pisze:[swoją drogą to gdybyś zdążył kupić bilety, to miałabym okazję spotkać Ciebie już kilka dni wcześniej niż na zlocie - właśnie w Stodole).
bo Jacek sprawdzal dostepnosc biletow w sieci, tak jak Ty
[słuchałam ostatnich 45 minut. jeśli wcześniej też był taki misz masz, to chyba określenie tej audycji jako emisja koncertu było trochę na wyrost...
udało mi się przez ten czas wysłuchać dwóch utworów z koncertu. reszta była albumowa . Jotem3, a Wy słuchaliście?]
dzięki . ale to dopiero z domu, za czas jakiś...
no tak, a komentarze nieodmienne od moich . no zobaczymy, czy to same single. ale jak przerywane tekstami pana prowadzącego, to się wkurzę.
jak posłuchasz to daj znać, jak wrażenia .
neon.ka pisze:no tak, a komentarze nieodmienne od moich . no zobaczymy, czy to same single. ale jak przerywane tekstami pana prowadzącego, to się wkurzę.
jak posłuchasz to daj znać, jak wrażenia .
moje dziecko pocięło ładnie całość i już bez drażniącego Pana możesz to pobrać z mojego chomika. Dodatkowo są tam pozostałe nagrania, które były pod koniec audycji, m.in. akustyczna wersja Mieć czy być z TodayFM z Dublina. Pozdrawiam
wracam tutaj, bo mam info dotyczące Artura. od jutra ma mieć audycje autorskie w jednej z rozgłośni. ponieważ to jest jednak forum Trójkowe, to taka reklama byłaby nie na miejscu, więc ewentualnych zainteresowanych zapraszam na priva.