Ron Grainer autor utworu odszedł w 1981 roku.
Graham Jarvis perkusista Mankind odszedł w 1985.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
zatem propozycja zostanie odrzucona. Grainer nie był członkiem zespołu, ani Jarvis wokalistą..Dx2 pisze: pt gru 02, 2022 12:01 am
Ron Grainer autor utworu odszedł w 1981 roku.
Graham Jarvis perkusista Mankind odszedł w 1985.
Mogę(?) podmienić na:
jak najbardziejDx2 pisze: pt gru 02, 2022 12:46 am
Mogę(?) podmienić na:
Conway Twitty - CRAZY IN LOVE
Wokalista odszedł w 1993.
masz na myśli Little lies? to była bardzo smutna wiadomość bo był to jeden z moich ulubionych głosów lat 80. i tak jak napisał MN. Nie ma już więc Fleetwood Mac...
W Top-14 Aro znalazłem 8 moich utworów z mojego Top-10. W Twoim Top-13 też znalazłem 8 moich utworów z mojego Top-10. Gdyby rozszerzył do Top-15 wspólnych byłoby więcej.kajman pisze: czw gru 01, 2022 10:13 pm Jakby co to z Aro mamy 12 wspólnych w pierwszych trzynastkach. Mam nadzieję, że nikt nie będzie próbował dyskwalifikować naszych głosów.
nie tutajobserw99 pisze: pt gru 02, 2022 10:59 am
Szkoda tylko, że Czapsownik już nie głosuje. Został skutecznie do tego zniechęcony, niestety.
powrót po 5 tygodniach
brak w zestawie
Ale przełożyło się to na jego całą aktywność. Tutaj także.
Tak, tak miałem to zgłosić jak usłyszałem wiadomość, ale pomyslałem, że może ktoś zgłosi, potem ktoś zgłosił inne FM i fajnie, ze mnie wyręczyłeś.VILKI pisze: pt gru 02, 2022 10:04 am masz na myśli Little lies? to była bardzo smutna wiadomość bo był to jeden z moich ulubionych głosów lat 80. i tak jak napisał MN. Nie ma już więc Fleetwood Mac...![]()