XIV Top Wszechczasów Trójki 31.12.07/01.01.08
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
No to u mnie będzie zdecydowanie wcześniej, jeżeli nie wygra skleroza.Gary pisze:OK. To policz, bo ja nie wiem czy się do jutra do 14.00 dam radę.kajman pisze:Ja chętnie policzę, ale myślałem, że robi to ktoś inny.Gary pisze:Ja tyylko na propozycje się pisałem, a to myślałem, że od ubiegłorocznego topu liczy Kajman.

- jblaminsky
- Kontakt:
Nie sadze zeby to sie pojawilo. Tez bym chcial ! Niestetey to juz tak jest ze na 99% to beda zwykle Cegly, Whiskacze, Wehikuly czy Pawie.Arkano pisze:Przydałaby się w zestawie Modlitwa albo List do M. Do kołyski lubię ale lubienie to za mało na setkę.
Juz nie wspominajac o Niewinnych....(zarezerwowane tylko na Festiwal)
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
To na razie zrobiły sie trzy wakaty w top50... ciekawe na ilu nowościach/powrotach skończy się top50???
EDIT: dwa oczywi ście
EDIT: dwa oczywi ście

Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 7:59 pm przez Yacy, łącznie zmieniany 1 raz.
- jblaminsky
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Topu słucham już od kilku dobrych lat. Muzyka w tym dniu to dla mnie prawdziwa uczta dla ucha (nawet jeśli nie wszystkie utwory do końca mi "podchodzą").
Ale z prowadzeniem jest już gorzej. Pan Baron, podobnie jak niegdyś pan Niedźwiecki... nudzi, bo chyba nie ma nic ciekawego to powiedzenia. Standardowy Wszechbaron brzmi tak:
Zaraz pewnie zostanę werbalnie ukamienowany. Wybaczcie brak konformizmu z mojej strony, musiałem to z siebie wyrzucić.
Topu słucham już od kilku dobrych lat. Muzyka w tym dniu to dla mnie prawdziwa uczta dla ucha (nawet jeśli nie wszystkie utwory do końca mi "podchodzą").
Ale z prowadzeniem jest już gorzej. Pan Baron, podobnie jak niegdyś pan Niedźwiecki... nudzi, bo chyba nie ma nic ciekawego to powiedzenia. Standardowy Wszechbaron brzmi tak:
Metzu, wróć!Ach, utwór X. Utwór X, pojawił się w 98 roku na 34 miejscu. W 99 na 41., w 2000 na 40., w 2001 na 38., w 2002 na 57., w 2003 na 48., w 2004 na 59., w 2005 na 57., rok temu na 69., dziś na 72. Pamiętam, jak usłyszałem go po raz pierwszy. Chodziłem wtedy do liceum. Kolega, Maciek, obecnie mieszkający w Płocku - pozdrawiam Cię Maćku i wszystkich mieszkańców Płocka - przyniósł do szkoły płytę winylową z tym nagraniem. Była wtedy godzina 13:30, zaczynała się ostatnia tego dnia lekcja, język polski - pozdrawiam serdecznie pana profesora - lecz my nie poszliśmy na zajęcia. Pani Krysia, piastująca odpowiedzialne stanowisko woźnej - pozdrawiam z tego miejsca panią Krysię - w takim niedużym pomieszczeniu tuż obok wejścia, oprócz szczotek i zmiotek trzymała również stary adapter - pozdrawiam adapter - i to tam właśnie, tego dnia usłyszałem po raz pierwszy utwór X. Ale może już na tym skończę, bo widzę, że mamy gości! Państwo są naszymi stałymi słuchaczami. Przy okazji - pozdrowienia dla wszystkich forowiczów. Przypomnę adres www.forum.lp3.pl. A w naszym studiu pani Kasia i pan Tomek. Zgadza się?
- Tak.
- Wrocław to fajne miasto?
- No, fajne.
- A Warszawa?
- Też
(...)
Zaraz pewnie zostanę werbalnie ukamienowany. Wybaczcie brak konformizmu z mojej strony, musiałem to z siebie wyrzucić.

Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 8:09 pm przez szakalaka, łącznie zmieniany 1 raz.