Miszon pisze: ↑pt lis 25, 2022 8:28 pm
Jeśli będzie 7 nowości Marcel ma zaśpiewać na antenie Lambadę, trąbili o tym cały tydzień. stąd ten wysyp.
Taaaaaaa Nagle, ni stąd ni zowąd, akurat dzisiaj, akurat podczas takiej zabawy nastąpił cudowny przeskok trzech utworów z włosa do Top35 + pewnie trzech z pominięciem, tak dla ''budowania napięcia'' Nie uwierzę Za stary już jestem na takie zabawy
Jeśli będzie 7 nowości Marcel ma zaśpiewać na antenie Lambadę, trąbili o tym cały tydzień. stąd ten wysyp.
Taaaaaaa Nagle, ni stąd ni zowąd, akurat dzisiaj, akurat podczas takiej zabawy nastąpił cudowny przeskok trzech utworów z włosa do Top35 + pewnie trzech z pominięciem, tak dla ''budowania napięcia'' Nie uwierzę Za stary już jestem na takie zabawy
29. Kate Bush - Running Up That Hill (A Deal With God)
28. Fisz Emade Tworzywo - Za mało czasu
27. Vito Bambino - Chyba wiem (edited)
26. Garou - À toi
Przecież napisałem, że nie z owąd, tylko właśnie skąd: z akcji promocyjnej przez cały tydzień. Takie sztuczne nabijanie głosów.
Miszon pisze: ↑pt lis 25, 2022 9:21 pm
Przecież napisałem, że nie z owąd, tylko właśnie skąd: z akcji promocyjnej przez cały tydzień. Takie sztuczne nabijanie głosów.
Ale zaczęło się od tego, że we wtorek rano Helen przyniosła kartkę z wynikami głosowania na wtedy i było w podstawowym 5 nowości. I wtedy Marcel zadeklarował, że jak będzie 7 to będzie lambada.
Iggy tak często był grany, że dziwne by było, żeby nie awansował znacznie.