Propozycja zgłoszenia przy głosowaniu na 56 not. LP357:
Martyr
Nosowska - LARUM
Propozycja zgłoszenia przy głosowaniu na 57 not. LP357:
temik3
mateusz15
adr
Termin zgłoszenia Do 22:00 w każdy piątek, w tym wątku.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Kuba, jesteś pewien żeby dodali?
Gdybym ja był pewien to bym Gosi nie utwierdzał w tym pomyśle. Zalewskiego dodali, a utworu jeszcze nie ma. Nosowska już była w piątek o północy, we czwartek było wiadomo, że coś od Niej będzie i jednak nie dodali.
Poza tym nikt inny nic nie zaproponował. Sorry Neo, precyzyjniej - nikt z podium. To lepiej nie mieć wspólnego kandydata czy jednak przypomnieć im taką oczywistość?
Inną rozważaną propozycją, z tego co wiem, była Agnieszka Chylińska, o której istnieniu i nowej płycie pewnie wiedzą i też nic nie dodali... Eweliny jako przykładu nie będę podawał, bo może to tylko dla kilku osób jest oczywistość, która powinna być dodana do zestawu.
Oryginał mnie jakoś nie poruszył, ale ta wersja jest całkiem OK (choć słychać pewne niedostatki).
Natomiast chodziło mi o to, co by się stało, gdyby dodali.
Propozycja zgłoszenia przy głosowaniu na 57 not. LP357:
temik3
Lady Pank - WSPINACZKA (MTV UNPLUGGED)
Propozycja zgłoszenia przy głosowaniu na 58 not. LP357:
mateusz15
adr
ku3a
Termin zgłoszenia Do 22:00 w każdy piątek, w tym wątku.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
przez tydzień zero wpisów.
w sumie się nie dziwię, bo ja też nie miałbym propozycji.
takiej, która miałaby choć minimalne szanse na pojawienie się w zestawie.
może sobie darujmy to promowanie?
nie tylko w tym tygodniu...
Ja zgłosiłem nową Ewelinę.
Z Joe się udało, więc jakiś sens jest.
Jeśli nie ma dużej konkurencji to nie tak rzadko przechodzą nasze propozycje ostatnio.
no nie wiem. nie bardzo wierzę żeby kilka głosów decydowało.
raczej ktoś miał szczęście i się wpasował.
no ale jak nie ma propozycji to nie ma szansy się wpasować...
temik, rozumiem, że mam usunąć Twój nick z listy powyżej?