Ostatnią osobą, która wróciła ze zlotu, tradycyjnie jestem ja.
Było super

Dziękuję za spotkanie osobom, które do tej pory znałem tylko wirtualnie, czyli tadziowi3 i jotemowi3. Oczywiście wszystkim pozostałym też

Miszonowi za podwiezienie, wwasowi, że zgodził się po licznych namowach nie tylko poprowadzić top Petera Gabriela na forum, ale i przedstawić czołówkę na zlocie, ku3ie za znalezienie gazety
Co do miejsca zlotowego, to przedmówcy powiedzieli już prawie wszystko, ja dodam, że następnym razem, jeśli mamy tam wrócić, chciałbym mieszkać w pokoju, który da się otworzyć i zamknąć bez używania nadmiaru siły xD. Po paru szarpaniach się z tym zamkiem miałem ochotę otwierać go w stylu Chucka Norrisa.
ku3a pisze: ↑ndz lis 13, 2022 4:33 pm
- brak sali i konieczność spędzenia całego zlotu w kuchni.
Z tym drugim bym polemizował i to bardzo, choć wiem, o co Ci chodzi. Nie ma konieczności spędzania całego zlotu w kuchni, ja chętnie zawsze namawiam do wypraw w plener i cieszę się, że adameria towarzyszył mi w krótkim

spacerze wzdłuż rzeki. Następnym razem chciałbym się udać w przeciwną stronę. Ogólnie to przed zlotem też się obawiałem, jak to będzie, gdy będziemy sobie siedzieć na głowie tyle czasu w dość małej przestrzeni, ale nie było tak źle, a wręcz nawet bardzo OK

Mamy sporo czasu, więc może uda się znaleźć jeszcze lepszą miejscówkę?
Rzeczy do poprawy to: krzesła, żarówki i zniszczone elementy infrastruktury. Kołdra i poduszka też były dla mnie za cienkie, ale z uwagi na narastające zmęczenie i to, że w sobotni wieczór ogrzewanie zostało nieźle podkręcone, spało się coraz lepiej

Prysznic jeden zaliczyłem w stylu prawie morsowania, jeden taki średni, a jeden już całkiem ciepły
Fajnie, że mimo problemów z timingiem udało się dobrze zorganizować kwestie obiadowe
Bawiłem się dobrze na wszystkich konkursach, a co do mojego to... Jest kilka rzeczy pewnych w życiu - śmierć, podatki, amen w pacierzu i to, że w moim konkursie pojawią się błędy

Nie wiem zupełnie, jak to wytłumaczyć. Zamiast tłumaczenia tradycyjnie wyniki (po weryfikacji VAR):
1. adameria, Martyr, kajman feat. Miszon - 23,5
2. DJJACK, wwas feat. tadzio3 - 15,5
3. LLucky, Yacy feat. Marcin Buchalski - 14,33
4. ku3a, jollyroger72 feat. Gary - 9
Zastrzegam sobie jednak prawo do układania pytań wg dotychczasowej formuły, tzn. można spodziewać się ABSOLUTNIE wszystkiego.
Czas już chyba myśleć, co by tu wybrać na literkę V
To do zobaczenia na wiosnę - na zakończenie - w nawiązaniu do konkursu - pewna para prowadzących, która w życiu prywatnym jest małżeństwem:
PS - nie można dodawać do postów za dużo uśmiechów, tak mi zgłosił silnik forum "The submitted form was invalid. Try submitting again.
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10."