Proszę na przyszłość zgłaszać swoją propozycję we właściwym wątku. Tak naprawdę tydzień temu obserw99 poinformował o nowym singlu zespołu, ale nie deklarował chęci jego zgłoszenia. Zatem swoją propozycję powinien zgłosić w tym wątku.
Dziękuję.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Proszę na przyszłość zgłaszać swoją propozycję we właściwym wątku. Tak naprawdę tydzień temu obserw99 poinformował o nowym singlu zespołu, ale nie deklarował chęci jego zgłoszenia. Zatem swoją propozycję powinien zgłosić w tym wątku.
aa... myślałem że to jakaś nowa wersja skoro pojawiła się na 357AlekOb pisze: pt wrz 23, 2022 11:52 am Utwór z 2009, a łatwo można znaleźć linki starsze niż 2 lata (chociażby ten podany), czyli raczej nie.
No przecież tam teraz tworzy się "archeo"
A myślałam, że 23091972 dziś na 50 zaprasza
50tkę to ma dziś Kruklanki
Podejrzenia rzucono na kajmana, a może to Kruklanki się sklonowal
... no Kruklanki
Może nie facebok.
albo oszukał nas 2 lata temu
50 a nawet 100 nie zaszkodzigioconda2 pisze: pt wrz 23, 2022 3:06 pm Kruklanki nie świętuje, ale do 23091972 można by na imprezę pójść
Pół wieku, to 50 wypić trzeba![]()
![]()
I może wówczas sobie przypomni, jak to z tymi narodzinami było
Być może jest pomyłka zresztą gdzieś na bank jest tylko skoro dziś nie obchodzisz urodzin to czemu na FB dziekujesz za nie własnie w dniu 23,09. Nie dziwne?Kruklanki pisze: pt wrz 23, 2022 2:58 pm Po prostu Archeo, 20 listopada i tyle. A jak gdzieś jest podane inaczej to może być pomyłka przy rejestracji, muszę popoprawiać. Tu jest ok. Tyle ode mnie.