Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zgadzam się z tym co powiedział Metz o grupie Anawa.
Bradzo lubię "No Women No Cry", to także jeden z moich utworów wszech czasów, ale nie w tej wersji
Orginalna jest stanowczo za uboga, ale cóż... wszystkie tutaj są w takich wersjach.
ku3a pisze:wiesz, przestalem juz na to zwracac uwage, bo on ani jednej pozycji dzis dobrze nie podal.
Istnieje pewna szansa, że się nie pomyli, jeżeli będzie nowość w zestawie.
I jeszcze jedno - nie zauważyłem czy podaje pozycje za niskie czy za wysokie czy i tak i tak. Bo jeżeli za niskie, to mam pewną teorię.
Brakuje artysty absolutnie, moim zdaniem, kultowego - Boba Dylana.
Moj ulubiony utwor Dylana to "Like a Rolling Stone" chociaz utworow wspanialych w jego dorobku jest wiele np. "Blowin' In The Wind" czy "Knockin On Heaven's Door"(o niebo lepsze od covera Gunsow".
Teraz bardzo dobry utwor Madonny.
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 4:48 pm przez Ryjeq, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a pisze:wiesz, przestalem juz na to zwracac uwage, bo on ani jednej pozycji dzis dobrze nie podal.
Istnieje pewna szansa, że się nie pomyli, jeżeli będzie nowość w zestawie.
I jeszcze jedno - nie zauważyłem czy podaje pozycje za niskie czy za wysokie czy i tak i tak. Bo jeżeli za niskie, to mam pewną teorię.
Frozen... i mam nadzieję, ze to ostatni jej kawałek w topie.
A tak w ogóle to mój nr jeden z pods. wszystkich moch list. Dzisiaj były gdzies ok 100 miejsca.
Frozen to jedna z nielicznych piosenek Madonny dobrze przeze mnie oceniana, ale żeby do Topu? Mojego osobistego, z wyżej podanych względów, może tak, ale do TWC???
Ryjeq pisze:Brakuje artysty absolutnie, moim zdaniem, kultowego - Boba Dylana.
Moj ulubiony utwor Dylana to "Like a Rolling Stone" chociaz utworow wspanialych w jego dorobku jest wiele np. "Blowin' In The Wind" czy "Knockin On Heaven's Door"(o niebo lepsze od covera Gunsow".
Całkowicie się zgadzam, nie wiem jak Blowin' In The Wind może nie być nawet w zestawie do głosowania.
kajman pisze:Dla mnie ich abolutnym numerem jeden jest utwór Hołdysa, podarowany im przez Frąckowiak. Rewelacyjna muzyka i genialny text: Turbo - Fabryka keksów.
Bo onegdaj Polskie Radio lansowało tylko ,,Dorosłe dzieci''. Reszta była puszczana sporadycznie, i nie miała szans ani przebić się ani w żadnej liście przebojów, ani zostać w pamięci słuchaczy. Fani pamiętają jednak ten kawałek z koncertów.
A to było na Liście Jednki w 1981 roku i to aż na 3 miejscu.
ku3a pisze:pewnie znowu wiąże pamele albo inne gwiazdy
yhy albo robi coś równie interesującego
choć uważam że słuchanie Topu raz do roku (w czasie jego trwania) tez jest bardzo interesujacym zajęciem... dlatego tutaj dziś jestem
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 4:51 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.