Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Oznajmiam, że Dorosłe Dzieci zespołu Turbo to pierwszy utwór na tegorocznym topie będący "na plusie" (dokładnie +1) w porównaniu z zeszłym rokiem (jeśli wierzyć archiwum na polskieradio.pl)
Bodeczek pisze:i jeszcze raz (obiecuję, że po raz ostatni) o p.prowadzącym - WSTYD!!!!
Wszystkie piosenki źle zapowiedziane ...
A ja dałem mu kredyt zaufania ...
Na dodatek najczęściej (jak zwykle zresztą) pierdzieli niemiłosiernie ...
Dlatego dają go zawsze na początek, jutro na deser będzie lepiej.
Bodeczek pisze:piosenki źle zapowiedziane ...
Na dodatek najczęściej (jak zwykle zresztą) pierdzieli niemiłosiernie ...
rzeczywiscie rok temu było lepiej
Metzo cos bez formy
ale moze jeszcze sie rozkręci
nie sądze zeby załapało sie do Topu WC... chyba nie było aż tylu osób które by na to zagłosowały...
A było to w ogóle w zestawie do głosowania Jeśli tak to nigdy nic nie wiadomo, skoro taka Furtado panowała ostatnimi czasie na liście to czemu fanklub justina miałby się nie zmobilizować
Bodeczek pisze:i jeszcze raz (obiecuję, że po raz ostatni) o p.prowadzącym - WSTYD!!!!
Wszystkie piosenki źle zapowiedziane ...
ja na szczescie nie, wiec sie przynajmniej nie rozczarowalem
I kolejny utwór made in Poland!! Grechuta Jedyne kawałki, który mnie absolutnie dziś zachwyciły jak narazie to R.E.M i Republika no i jeszcze był Dżem i T-Love..
Ostatnio zmieniony pn gru 31, 2007 4:33 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
wiesz, przestalem juz na to zwracac uwage, bo on ani jednej pozycji dzis dobrze nie podal. Na szczescie polowa jego wypocin juz za nami.
a Marek Grechuta nie trafia do mnie tak samo jak Czeslaw Niemen...
faktycznie podejrzane, ze zadnej nowosci jeszcze nie bylo...
A mi się dziś podoba sposób zapowiadania piosenek przez Metza, choć podtrzymuję zdanie, że to nie jest audycja dla niego, gdzie gra muzykę na "musika".
A teraz znakomity "Korowód", choć nie mój ulubiony Grechuty. Mam nadzieję, że będzie jeszcze "Ocalić od zapomnienia", choć nikłe są tego szanse.
saferłel pisze:A było to w ogóle w zestawie do głosowania
było
saferłel pisze:Jeśli tak to nigdy nic nie wiadomo, skoro taka Furtado panowała ostatnimi czasie na liście to czemu fanklub justina miałby się nie zmobilizować
no to przekonamy sie, ale moja intuicja mówi mi że nie usłyszymy tego...