prz_rulez pisze:Mowie to ze smutkiem, ale o ile o kims nie zapomnialem, nie widze jakiejs specjlanej piosenki, ktora bym specjalnie lubil, w czolowce....
to wspolczuje. Ja bede miec jeszcze 8 piosenek, ktore lubie bardzo i kilka ktore lubie po prostu, bez bardzo.
22 (bz) Pieprzoty panny Marii. Piękny tekst. "Bajdełej": ciekawe o czym śpiewaja panienki Pussycat. Zadnej złośliwości - ot jestem ciekawy tekstu i ejgo tzw. głebi
O ile nie zdarzy sie jakis cud, to chyba jednak zrezygnuje z kariery Katie w drugiej dziesiatce mojej listy i spadnie, nie stajac sie wielkim poza-top10tkowym hitem... ale to jedno wysluchanie w trojce wiele zmienia czesto, wiecej nie trzeba.
ech, pare tygodni temu bylo lepiej... moze chociaz Infra-Red mnie, za przeproszeniem, podnieci
Za każdym razem jak słucham Marysi Peszek, delektuję się rymami typu ,,tęsknota we mnie siedzi jak drucik z miedzi''... A M.N. dzisiaj wyrecytował tyuł w całości! Ktoś pisał ostatnio że tego nie robi...
zbyszu pisze:22 (bz) Pieprzoty panny Marii. Piękny tekst. "Bajdełej": ciekawe o czym śpiewaja panienki Pussycat. Zadnej złośliwości - ot jestem ciekawy tekstu i ejgo tzw. głebi
Ty chyba jestes strasznym smetem albo masz taki swietny nastroj ze nie potrzebujesz dopalaczy.
JaceK pisze:Za każdym razem jak słucham Marysi Peszek, delektuję się rymami typu ,,tęsknota we mnie siedzi jak drucik z miedzi''... A M.N. dzisiaj wyrecytował tyuł w całości! Ktoś pisał ostatnio że tego nie robi...
moze czyta to forum? albo ktos mu napisal o tym w mailu? mozep odobnie bylo z Sæglópurem ?
Jason juz przynajmniej 7 do gory. Jak dla mniej dzisiaj juz ostatni dzwonek dla niego, zeby cos na Liscie osiagnac. Tak sobie myslalem, ze jak cos ma z tego wyjsc to musi byc w dwudziestce. No i jest.
Kłooooldpleeeej Ale jak duzy staz czesto na mnie dziala, tak na "Talk" w ogole to nie podzialalo i nawet nie mysle o tym zeby wrocil do propozycji, a co dopiero na liste... poki co ta piosenka jest ex aequo na ostatnim miejscu z paronastoma piosenkami w podsumowaniu wszechczasow domyslcie sie ile ma punktow
no, jeszcze oprocz pacebo i katie ewentualnie Jasonek...chociaz on tez lekko zlecial na mojej liscie, ale moze sie jeszcze podniesie a swoja droga dosyc mala liczba przesluchan tej piosenki na Last.Fm
zbyszu pisze:"...strasznym smętem..." - czy to się nazywa rzucanie mięsem? Raz już zapytałem, ale dyplomatycznie przemilczno...
Sam mowiles, zen ie oczekujesz komentarza Moze to jest dla ciebie obraza, jesli tak to przepraszam, zapytalem sie tylko jak jest, ale to jak ty pojechales po Pusikatach to przesada, zwlaszcza ze one nie sa tak zle, w porownaniu z tym, co serwuje nam monotonny amerykanski hip-hop wraz z r'n'b wrecz swietne.