kajman pisze: ↑pt lip 01, 2022 7:54 pm
11 osób stąd przyznało się, że proponowało ten utwór (wiem, że jedna nawet w pewnym sensie podwójnie), a być może jeszcze ktoś się nie przyznał. Pewnie rozrzut głosów jest spory, a jeżeli ktoś zaproponował to niezależnie to mogło się tego uzbierać. Wcześniej też Muse z naszych propozycji przeszło (tego nie wspierałem, bo uważałem za słabe).
Ja to wspierałem już trzy te propozycję, ale jak się głosuje na 5 to jest miejsce.
bobby-x pisze: ↑pt lip 01, 2022 7:48 pm
To aż takie przebicie na forum? To mało słuchaczy zgłasza albo jest to bardzo rozstrzelone?
11 osób stąd przyznało się, że proponowało ten utwór (wiem, że jedna nawet w pewnym sensie podwójnie), a być może jeszcze ktoś się nie przyznał. Pewnie rozrzut głosów jest spory, a jeżeli ktoś zaproponował to niezależnie to mogło się tego uzbierać. Wcześniej też Muse z naszych propozycji przeszło (tego nie wspierałem, bo uważałem za słabe).
Ja zgłaszałem Beth w zeszłym tygodniu. W tym nie głosowałem...
bobby-x pisze: ↑pt lip 01, 2022 7:57 pm
Właściwie to powinna być już ze 3-4 propozycja z jej płyty...
Nie miałbym nic przeciwko, ale przedtem nie mogliśmy proponować. No a to moim zdaniem lepszy utwór od poprzednich dwóch singli. Dla mnie nr 2 płyty za Crungiem (które singlem nie było).
Hejka
Siedzę w pokoju, w którym termometr pokazuje 31 stopni Widzę po ruchach dzisiaj spory zastój
Ciekawi mnie, na którym zadebiutuje K-Essence i czy Muse i Deep dadzą radę nie wypaść
Robert pisze: ↑pt lip 01, 2022 8:06 pm
Hejka
Siedzę w pokoju, w którym termometr pokazuje 31 stopni Widzę po ruchach dzisiaj spory zastój
Ciekawi mnie, na którym zadebiutuje K-Essence i czy Muse i Deep dadzą radę nie wypaść
U mnie temperatura podobna. E nie przesadzaj ruch spory . Przecież same zachwyty.
Robert pisze: ↑pt lip 01, 2022 8:06 pm
Hejka
Marniutkie Megadeth debiutuje wysoko, a kapitalna wersja Ace of spades nie daje rady. Załamka.
Mam nadzieję tylko, że trzecią nowością nie będzie Pepol.