Witam. Któryś z redaktorów w porannej audycji lub w trzecim śniadaniu wspomniał (zażartował !) o muzeum listy przebojów Marka Niedźwieckiego. Czy coś słyszeliście na ten temat? Jak się Wam podoba taki pomysł aby na (niekoniecznie?) Myśliwieckiej powstał taki projekt ???
bobby
MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW
Re: MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW
Bobby, wiesz coś więcej na ten temat? Od razu zaświeciły mi się oczy, szybszy puls. Byłaby to pełnia szczęścia gdyby była w końcu jakaś audycja, w której Trójka doceniłaby zbiory archiwalne, które posiada i nie kisiła ich z niewiadomych powodów. Ja np. nigdy w życiu nie słyszałem zespołów LSD, Wrak, Novo Del Arte. Dzięki takiemu programowi byłaby szansa. Słucham dziś Trójki, ale strasznie mi żal, że o starych, może bardziej wymagających słuchaczach Trójka zapomina ustalając obecną ramówkę.bobby pisze:Witam. Któryś z redaktorów w porannej audycji lub w trzecim śniadaniu wspomniał (zażartował !) o muzeum listy przebojów Marka Niedźwieckiego. Czy coś słyszeliście na ten temat? Jak się Wam podoba taki pomysł aby na (niekoniecznie?) Myśliwieckiej powstał taki projekt ???
bobby
Re: MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW
tak wyglada kapitalizm w dzialaniu, rownanie w dół, na wszelkich plaszczyznach, placowej, edukacyjnej, kulturowej...JC pisze:Słucham dziś Trójki, ale strasznie mi żal, że o starych, może bardziej wymagających słuchaczach Trójka zapomina ustalając obecną ramówkę.