MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

bobby

MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW

Post autor: bobby »

Witam. Któryś z redaktorów w porannej audycji lub w trzecim śniadaniu wspomniał (zażartował !) o muzeum listy przebojów Marka Niedźwieckiego. Czy coś słyszeliście na ten temat? Jak się Wam podoba taki pomysł aby na (niekoniecznie?) Myśliwieckiej powstał taki projekt ???
bobby
JC

Re: MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW

Post autor: JC »

bobby pisze:Witam. Któryś z redaktorów w porannej audycji lub w trzecim śniadaniu wspomniał (zażartował !) o muzeum listy przebojów Marka Niedźwieckiego. Czy coś słyszeliście na ten temat? Jak się Wam podoba taki pomysł aby na (niekoniecznie?) Myśliwieckiej powstał taki projekt ???
bobby
Bobby, wiesz coś więcej na ten temat? Od razu zaświeciły mi się oczy, szybszy puls. Byłaby to pełnia szczęścia gdyby była w końcu jakaś audycja, w której Trójka doceniłaby zbiory archiwalne, które posiada i nie kisiła ich z niewiadomych powodów. Ja np. nigdy w życiu nie słyszałem zespołów LSD, Wrak, Novo Del Arte. Dzięki takiemu programowi byłaby szansa. Słucham dziś Trójki, ale strasznie mi żal, że o starych, może bardziej wymagających słuchaczach Trójka zapomina ustalając obecną ramówkę.
ck-la

Re: MUZEUM LISTY PRZEBOJÓW

Post autor: ck-la »

JC pisze:Słucham dziś Trójki, ale strasznie mi żal, że o starych, może bardziej wymagających słuchaczach Trójka zapomina ustalając obecną ramówkę.
tak wyglada kapitalizm w dzialaniu, rownanie w dół, na wszelkich plaszczyznach, placowej, edukacyjnej, kulturowej...
ODPOWIEDZ