No i znowu K******** (wybaczcie) eM nie ma w trzydziestce no i znwou nie bedze miec ich pelnej mp3ki no i oczywiscie nikt mi nie wysle bo TO SZKODZI POLSKIEMU RYNKOWI PLYTOWEMU
ku3a pisze:lepiej podpowiedzcie mi jedna rzecz - musze zorganizowac wieczor kawalerski i do glowy przychodza mi tylko standardowe pomysly, a chcialbym, zeby to bylo cos niepowtarzalnego. Za wszelka pomoc bede wdzieczny .
Wieczór kawalerski... rozumiem, że musisz. Ale reszta? Nie zmuszaj się... przemyśl to raz jeszcze!
A zresztą — ożeń się! Co Ci, kawalerowi, ma być lepiej niż nam, żonatym?
ku3a pisze:lepiej podpowiedzcie mi jedna rzecz - musze zorganizowac wieczor kawalerski i do glowy przychodza mi tylko standardowe pomysly, a chcialbym, zeby to bylo cos niepowtarzalnego. Za wszelka pomoc bede wdzieczny .
Wieczór kawalerski... rozumiem, że musisz. Ale reszta? Nie zmuszaj się... przemyśl to raz jeszcze!
A zresztą — ożeń się! Co Ci, kawalerowi, ma być lepiej niż nam, żonatym?
kawalerowi wcale nie jest najlepiej, najlepiej jest tym pomiedzy malzenstwem a samotnoscia...
prz_rulez pisze:No i znowu K******** (wybaczcie) eM nie ma w trzydziestce no i znwou nie bedze miec ich pelnej mp3ki no i oczywiscie nikt mi nie wysle bo TO SZKODZI POLSKIEMU RYNKOWI PLYTOWEMU
prz_rulez pisze:No i znowu K******** (wybaczcie) eM nie ma w trzydziestce no i znwou nie bedze miec ich pelnej mp3ki no i oczywiscie nikt mi nie wysle bo TO SZKODZI POLSKIEMU RYNKOWI PLYTOWEMU
To się nazywa ZŁODZIEJSTWO!
Mylę sie?
Uprzejmię informuję, że prz_rulez jest złodziejem.
chyba musze powtorzyc jeszcze raz: gdybym chcial kupic legalnie wszystko to, co chce, to wciagu roku liczyloby sie to nie w tysiacach, ale w milionach..
prz_rulez pisze:(...)kawalerowi wcale nie jest najlepiej, najlepiej jest tym pomiedzy malzenstwem a samotnoscia...
A... to jakieś nowe, nijak nie znane mi stany świadomości... co to dokładnie oznacza? Że możesz słuchać muzyczki na full o dowolnej porze dnia, i nikt Ci nie marudzi o śmieciach i temu podobnych kieckach...?
prz_rulez pisze:(...)kawalerowi wcale nie jest najlepiej, najlepiej jest tym pomiedzy malzenstwem a samotnoscia...
A... to jakieś nowe, nijak nie znane mi stany świadomości... co to dokładnie oznacza? Że możesz słuchać muzyczki na full o dowolnej porze dnia, i nikt Ci nie marudzi o śmieciach i temu podobnych kieckach...?
prz_rulez zbiera to tylko dla własnego użytku do prywatnego słuchania a nie do rozpowszechniania. Jak interesuje cię jakiś fragment artykułu to go sobie kserujesz tylko dla siebie, niekoniecznie musisz kupić całą książkę.