Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Na Eurowizję to chyba wybiorą sami widzowie koncertu kandydatów, który odbędzie się w sobotę. Ponad połowy kandydatów nie znam, ale bluesa się nie spodziewam
A co do wskrzeszanej listy to niech nawet i Zenek prowadzi, bardziej pogrążyć już się nie mogą ...
tadzio3 pisze: ↑czw lut 17, 2022 1:48 pm
- To jakiś żart. Pierwszy raz słyszę. Nie wiem, skąd pan ma takie informacje - mówi z kolei Rafał Brzozowski.
Mam nadzieję, że tak też pozostanie.
To by było ciekawe gdyby przywrócono Listę jaki byłby numer notowania?
Alkohol spożywany w radiu? Nie chce mi się wierzyć, to jakiś żart, chyba, że już tak nisko upadli Ci co tam pracują.
sześć minut po 7:00 Wojciech Mann odniósł się do zatrudnienia Rafała B. w tym radełku oraz skomentował nadchodzące wydarzenie z 22 lutego gdzie pani prezes Kamińska ma zostać na tym stanowisku. Pan Wojtek ucieszył się, że powinna zostać na tym stanowisku ponieważ "przepięknie zdemolowała najlepsze radio w Polsce, które już nie istnieje".
Neo01 pisze: ↑pt lut 18, 2022 10:04 am
Wszystko fajnie, ale jednak muzyka bez wokalu to chyba średni pomysł na Eurowizję.
Wszystko fajnie ale Ty masz średnią głowę do wielkich pomysłów. Nie chodzi o wygranie konkursu, może być ostatnie miejsce ale chodzi o promowanie ludzi głuchych, którzy przez wibracje i podłogę czują bit, rytm, mogą robić coś innego.
W sumie wątpię, że przejdzie przez jutrzejsze preselekcje, gdzie będzie wybrany tegoroczny reprezentant.
Ale biorąc po uwagę, że początkowo mieli wybrać go wewnętrznie, to chociaż jutro będą mieli szanse na zaistnienie.
Powinni się nazywać The Beethovens, skojarzenie proste i powszechnie znane. Niestety, podejrzewam, że nikomu tam nawet do głowy nie przyszło zgłoszenie do zaopiniowania w kierownictwie czegoś takiego, bo biedak nie dość, że był głuchy, to jeszcze do tego był głuchym Niemcem. A obecna władza ma taką alergię na wszystko, co niemieckie, że gdyby ktoś tylko się zająknął o tym pomyśle, pewnie wyleciałby z roboty w TVP (ewentualnie wyjechałby pełnić zaszczytną funkcję stałego korespondenta w Ułan Bator )
Miszon pisze: ↑pt lut 18, 2022 1:50 pm
Moim zdaniem to jest super pomysł i bardzo fajnie to wyszło. Myślę że szanse na wysokie miejsce.
Szkoda, że nie wiadomo o czym śpiewają.
Mógłbym zapytać co to znaczy "znormalnieć" ale bardzo nie chciałbym tego wirusa tutaj znów ciągnąć.
Mogę się tylko domyślać, że może chodzić o dokładnie takie myślenie jakie prezentuje nadforowicz bobby. Niestety, nie ma na to szans, przykro mi.
kajman pisze: ↑pt lut 18, 2022 9:27 pm
Moim zdaniem goni w piętkę, miota się bez sensu i czepia bez powodu.
A gdzie byś widział Kajmanie ludzi ułomnych (tu niesłyszących). Jeśli mają pomysł na Eurowizję, to czemu nie?
15-letniemu Jaśkowi Meli byś zabronił zdobycia biegunów bez kończyn,
a "Down The Road" trzeba ich zamknąć?
po prostu wypowiedź Neo01 była nietrafna, bo jak nie Eurowizja to co, przykucie ułomnych do kaloryfera i podawanie raz w tygodniu ryżu w obsikanej misce?
Neo01 pisze: ↑pt lut 18, 2022 9:48 pm
Mógłbym zapytać co to znaczy "znormalnieć" ale bardzo nie chciałbym tego wirusa tutaj znów ciągnąć.
Mogę się tylko domyślać, że może chodzić o dokładnie takie myślenie jakie prezentuje nadforowicz bobby. Niestety, nie ma na to szans, przykro mi.
I z Twojej wypowiedzi wynika, że pewnych rzeczy nigdy nie rozumiesz. Ale będę Ci zwracał uwagę przy każdym Twoim durnym wpisie.