Miło mi, tym bardziej, że wyniki są dla mnie dużą niespodziankątemik3 pisze: pt lut 11, 2022 6:05 pm Podziękowania serdeczne dla podliczającego czyli jollyroger72 (...)
By nie rzec - nieco sensacyjne
Zapraszam zatem do ich obserwowania
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Miło mi, tym bardziej, że wyniki są dla mnie dużą niespodziankątemik3 pisze: pt lut 11, 2022 6:05 pm Podziękowania serdeczne dla podliczającego czyli jollyroger72 (...)

Tym bardziej będę je śledzić
Szlugi na szczycie?jollyroger72 pisze: pt lut 11, 2022 6:59 pm Miło mi, tym bardziej, że wyniki są dla mnie dużą niespodzianką![]()
By nie rzec - nieco sensacyjne
Zapraszam zatem do ich obserwowania![]()
A po czym tak wnioskujesz? Ja jakoś nie zaobserwowałam symptomów zmian, jestem zaskoczona tym, że czeka nas zaskoczenie.
W ubiegłym tygodniu duży ścisk w między miejscami 10-30. Różnica 10 pkt. tylko!
Już jestem w ponad połowie i na razie to tam śladu bluesa. Jak skończę, dam znaćlady pisze: pt lut 11, 2022 8:16 pmNowa płyta Slasha dziś się ukazuje, posłucham i może wyłowię z niej jakiegoś bluesa na Listę
To ja takich dogłębnych analiz nie zrobiłam. Bez tej wiedzy lepiej mi się słucha/ czyta bieżące notowanie, bo nie mam żadnych nastawień.tomickm pisze: pt lut 11, 2022 8:16 pm W ubiegłym tygodniu duży ścisk w między miejscami 10-30. Różnica 10 pkt. tylko!
Szczerze wątpię że jakiś się znajdzie, bo Myles głosu wybitnie bluesowego nie maTStudent pisze: pt lut 11, 2022 8:19 pm Już jestem w ponad połowie i na razie to tam śladu bluesa. Jak skończę, dam znać![]()
Cześć
Pod koniec krążka faktycznie Slash i s-ka zbliżają się do bluesa, najbardziej chyba w April Fool. Ale jeszcze im trochę za daleko od tegoż jakże sympatycznego gatunku.
Ok, dzięki, tak myślałamTStudent pisze: pt lut 11, 2022 8:44 pm Ale jeszcze im trochę za daleko od tegoż jakże sympatycznego gatunku.![]()
No i taki debiut to ja rozumiemtemik3 pisze: pt lut 11, 2022 8:53 pm 35. NN. 01. Thunder - FIREBIRD 22/4
https://www.youtube.com/watch?v=3KMWJxcSMvg