Neo01 pisze: ↑pt lut 04, 2022 10:54 pm
Oj, zajeżdża trochę remizą w tym T.Love
No może odrobinę. Gdyż tak ogólnie ten Tilaw jest fajny, ale oczywiście Kaśka na pierwszym wciąż mnie zachwyca, tylko coś czuję że u mnie na liście będzie dłużej na pierwszym (bo na razie nie ma w tyle konkurencji) niż tutaj, bo to są raczej jej ostatnie podrygi.
I dobrej Wam nocy życzę.
adrianec pisze: ↑pt lut 04, 2022 10:52 pm
przecie Marcel mówił, że Marta Kula zaproponowała "Mantrę" wiele tygodni (miesięcy) temu, ale fakt - chodziło o Listę na Kartki
Ja jej w ogóle nie śledziłem. Formuła była dla mnie nie do przejścia.
4989341 pisze: ↑pt lut 04, 2022 10:57 pm
kaśka oby za tydzień kolejny raz obroniła szczyt!
Może być coraz trudniej, bo o Pochodni coraz więcej osób się dowiaduje i myślę, że w przyszłym tygodniu może mieć jeszcze więcej głosów Sam o istnieniu Pochodni dowiedziałem się tydzień temu, kiedy zadebiutowała na 3 miejscu Listy i obstawiałem, że w tym tygodniu ma szansę wejść na pierwsze miejsce Listy. Oba utwory bardzo lubię i mam na swojej liście do głosowania, ale „Ciche dni” jakoś dobrze pasują do wieczornej atmosfery Listy i przez to będą bardzo wysoko przez długi czas
lady pisze: ↑pt lut 04, 2022 10:58 pm
No to z ForaListą macie wspólny nr 1. Poza tym niewiele te Listy łączy ...
Dobre i to. A to, że niewiele je łączy to nic nowego. A jeśli coś miałbym brać od was to na pewno większy ruch w interesie
W ogóle miło, że tu zaglądasz, mimo wszystko...
A to co zrobili z U2 to się kupy zupełnie nie trzyma. I co z tego, że kilka tygodni powrócili do 35 jak w poprzednim notowaniu byli. Ręczne sterowanie Brrr...
raanst pisze: ↑pt lut 04, 2022 8:17 pmPaweł Domagała to taka starsza i męska wersja Sanah - nudne melodie i taki banał w tekstach że aż zęby bolą.
Mnie ani Paweł, ani Zuzanna nie przekonują, ale obojgu zdarza się nagrać coś przekonującego. A dla mnie tej drugiej częściej chyba zdarzają się bardziej prymitywne teksty.