kajman pisze: pt sty 21, 2022 8:08 pmZaczyna się pięknie. Tylko szkoda, że to z takiej okazji.
Uwielbiam ten kawałek w obu znanych mi wersjach (czyli także radiowej), i podzielam Twoje zdanie.
mario85832719 pisze: pt sty 21, 2022 8:16 pmNo, nareście został ponownie poruszony temat powrotów. Ktoś w końcu zauważył, że prze nie co tydzień są grane praktycznie te same 42 utwory, a zestaw do głosowania puchnie...
Z tym, że puchnie, to nie do końca prawda, bo doszło w ostatnich tygodniach do zaskakującej liczby usunięć, ale rzeczywiście był taki moment, że czuliśmy nadejście pewnego punktu K, czyli praktycznie zrównanie liczby utworów w zestawie do głosowania z ostatnimi zestawami do głosowania na LP3. Jak pisałem w innym wątku, optimum to przedział między 120 a 140 utworów, co generalnie rzecz biorąc już następuje. Natomiast powinny być wypracowane jakieś sensowne zasady usunięć, a nie - wszystko co popadnie.
kajman pisze: pt sty 21, 2022 8:44 pmMyślę, że 35+7 jest nie do ruszenia. Mi zupełnie nie przeszkadza, bo jeżeli będzie większa poczekalnia to jak na LP3 utwory będą tam miesiącami siedzieć.
Mnie już też przestało przeszkadzać, że żywot LP357 jest kompletnie inny pod tym względem. Pewnie lepsze byłoby 30+10 (choć nie 20, bo to na przykładzie mojej listy widać, że to dużo).
kajman pisze: pt sty 21, 2022 10:02 pmMoja wina, że innych wycięło?
Zastanawiałbym się, czy to wina Omikronu, czy zmęczenie materiałem.
kajman pisze: pt sty 21, 2022 10:55 pmAkurat zapatrzyłem się na snookera.
Czy był wtedy 40-minutowy jogurt?