a ja typuje ze bedzie, jak to jest w moim Znawcy
Lista świąteczna... to i najważniejszego karpia nie moze zabraknąć... (a skoro najważniejszy to tylko na miejscu 1 )
Karp będzie Nr1 - troszeczkę z tego powodu, że po odejściu Niedźwiedzia mniej osób głosuje na Listę (szczególnie devoted "zasuszeni faunowie"). Pozdrawiam świątecznie! I niech zakończą się już wszelkie spory...
Witam serdecznie. Chyba pierwszy raz od czasów sobotniej listy posłucham jej na żywo od początku do końca
Inaczej sobota mi w ogóle nie pasuje. Prawie zawsz enie ma mnie w domu. Tym razem zatrzymały mnie świąteczne porządki.
witam
a ja się wyłamie bo sadze ze Karp bedzie na 2 choc chcialbym zeby byl na pierwszym no bo to Jego czas
pozdrawiam wszystkich forowiczów świątecznie
Karp nie wejdzie do pierwszej trójki.
Podsumowanie roku chyba dopiero po następnej liście.
A tak w ogóle to największe emocje będą trwały dla mnie do ok. 20.30, bo wtedy już będzie wiadomo, czy Me and mrs Jones zdetronizuje Summer wine.
kajman pisze:A tak w ogóle to największe emocje będą trwały dla mnie do ok. 20.30, bo wtedy już będzie wiadomo, czy Me and mrs Jones zdetronizuje Summer wine.
i wtedy tez przekonamy sie, który z forowiczów posiadający najwyzsze cyferki przy ilosciach postów, bedzie dziś sie z pewnoscią cieszył
kajman pisze:Karp nie wejdzie do pierwszej trójki.
Podsumowanie roku chyba dopiero po następnej liście.
A tak w ogóle to największe emocje będą trwały dla mnie do ok. 20.30, bo wtedy już będzie wiadomo, czy Me and mrs Jones zdetronizuje Summer wine.
kajman pisze:(...) Podsumowanie roku chyba dopiero po następnej liście. (...)
W Archiwum LP3 najprawdopodobniej jeszcze dzisiaj. Szukać należy w dziale [statystyki]. A z dużym prawdopodobieństwem (graniczącym z pewnością!) -- na pewno będzie w dziale Podsumowania, statystyki.
kajman pisze:(...) Podsumowanie roku chyba dopiero po następnej liście. (...)
W Archiwum LP3 najprawdopodobniej jeszcze dzisiaj. Szukać należy w dziale [statystyki]. A z dużym prawdopodobieństwem (graniczącym z pewnością!) -- na pewno będzie w dziale Podsumowania, statystyki.
A dlaczegóż to, skoro w tym roku będzie jeszcze jedno notowanie
Dobry wieczór!
Jestem podekscytowany, bo to pierwsza lista w sobotę słuchana przeze mnie z Polski! No to dzisiaj pokomentuję..
Mam nadzieję, że Michael Buble będzie miał przebój roku.
A Karp na pierwszym nie będzie.