santosz pisze: ↑sob sty 01, 2022 2:49 pmmi to właśnie z jakimiś dożynkami się kojarzy, bardzo to słabe
E tam.
Co do dożynek to mam raczej skojarzenia z niektórymi utworami disco polo, ale pod warunkiem, że na gminnych dożynkach, bo na parafialnych to nie ma nawet takich ceregieli.
W minionym roku miałem wojewódzkie dożynki w sąsiedniej gminie i przynajmniej trafiłem na dobre koncerty, czyli Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów oraz Zakopower. Było świetnie, a nie jakieś tam klasyczne duperele dożynkowe.
Cugowski? Czyli trochę się zgadza że powyżej napisałem o Budce .
Po tych niemal 50 kawałkach widać, że TWC wraca na "stare" tory, bo i gniotów nie brakuje. Jak do tej pory jedynym miłym zaskoczeniem dla mnie do Amy Winehouse
santosz pisze: ↑sob sty 01, 2022 2:49 pmmi to właśnie z jakimiś dożynkami się kojarzy, bardzo to słabe
E tam.
Co do dożynek to mam raczej skojarzenia z niektórymi utworami disco polo
to już oczywiście zupełnie nieporównywalna skala przy której Dziewczyna Omegi to dzieło wszech czasów, ale poza tym to jednak bardzo siermiężnie mi ta Omega zawsze brzmi
santosz pisze: ↑sob sty 01, 2022 2:51 pmw Czechach Blue Effect z tamtej epoki byli świetni
A co sądzisz o Plastic People Of The Universe?
ich tak bardzo nie znam, coś tam owszem słyszałem, ale zawsze wolałem Blue Effect, bo to bardziej art, w sumie PPOTU też, ale w trochę bardziej takim surowym stylu
Neo01 pisze: ↑sob sty 01, 2022 3:14 pm
Nasi dziś trochę lepiej powinni się zaprezentować. Na razie Kubacki przegrał w parze, ale ma jeszcze realne szanse na drugą serię.
skoki już jakiś czas temu wypadły z kręgu moich zainteresowań, podglądam piłkę kopaną, Man City się męczy i bardzo dobrze, życzę im wszystkiego najgorszego w Nowym roku
santosz pisze: ↑sob sty 01, 2022 3:04 pmto już oczywiście zupełnie nieporównywalna skala przy której Dziewczyna Omegi to dzieło wszech czasów, ale poza tym to jednak bardzo siermiężnie mi ta Omega zawsze brzmi
Czyli, reasumując: tak jak disco polo miałoby u Ciebie na przykład 0, Omega załóżmy 5, ale utwory z Twojej quasi-listy na przykład 100 albo więcej?
kajman pisze: ↑sob sty 01, 2022 3:12 pmTo już będzie lepsza Metallica.